/Bucuresti/Avocat

Cabinet avocat Palade Bogdan

Strada Nerva Traian nr. 3, București 031041, România

Cabinet avocat Palade Bogdan
Avocat
5
128 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4F9+WP București, România
+40 740 807 892
avocatbogdanpalade.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mariana Lazar1 an în urmă
Avocat de excepție, cu o echipă pregătită la standarde înalte și cu servicii de calitate. Aș fi acordat mai mult de 5 stele. Datele de contact merită salvate în agendă. În anul 2022 am avut nevoie de avocat, pentru un Dosar ANRP. M-am documentat timp de două zile, accesând sursele deschise. Am citit și-am tot citit, am întocmit o listă cu avocați, iar cel care s-a evidențiat a fost dl.Avocat Bogdan Palade. Da, așa l-am ales și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. Dispune de o paletă largă a domeniilor de aplicare a normelor juridice, un om foarte corect, îți explică cu calm și noblețe, evaluează șansele de reușită, comunică și informează toate aspectele procesului. Suntem foarte mulțumiți, îl vom păstra ca Avocat al familiei.
Familia vă mulțumește, domnule Avocat și vă urează mult, mult succes!
Irina Bianca
Irina Bianca2 ani în urmă
Domnul avocat Palade nu mi a fost recomandat de cineva cunoscut, am ales sa ma reprezinte dupa ce am citit recenziile Google. Încă de la prima discuție telefonica mi am dat seama ca este o alegere buna, iar pe parcursul colaborării mi am dat seama ca nu m am înșelat. Am încredere în dl. avocat Palade asa cum am intr un prieten și l am recomandat și apropiaților mei. Il recomand tuturor celor care au nevoie de consiliere în domeniu, dar mai ales celor care nu locuiesc în România și au nevoie sa i reprezinte cineva in instanta sau pt semnarea diverselor acte în tara. Succes!
Cornel Mihaescu
Cornel Mihaescu2 ani în urmă
D-l Palade este un avocat bun, prompt si eficient. Am apelat la el pentru ca firma la care lucram incercau sa ma concedieze abuziv. Mi-a prezentat clar optiunile pe care le am si mi-a raspuns tuturor intrebarilor cu rabdare. Intr-un final am reusit sa obtin 3 salarii compensatorii cu ajutorul lui. Il recomand cu incredere
Cristina Briceag
Cristina Briceag2 ani în urmă
Ne face o mare placere sa-l recomandam pe domnul avocat Bogdan Palade: foarte serios, profesional si experimentat; atent la detalii, ofera sfaturi si raspunsuri deosebit de clare si sigure; este un om si profesionist pe care te poti baza cu incredere oricand.
Fabian Nistor
Fabian Nistor2 ani în urmă
Calitate ,Profesionalism,Receptivitate ,Valoare,,totul la superlativ’.Daca ar fi sa dau o nota ar fi una maxima cu plus .
Sunt ft multumita de prestatia Dl Avocat Bogdan Palade , daca voi mai avea nevoie tot la dansul voi apela . Il recomand cu caldura si sigur veti rezolva orice pb ati avea.
Apreciez la Dl Avocat Bogdan,maniera prin care rezolva si trateaza situatiile delicate reusind sa transmita incredere.
Va doresc tot binele din lume , sa fiti sanatos si mult succes in cariera!
Luiza Stefania Tilica
Luiza Stefania Tilica2 ani în urmă
Bună ziua!Am apelat la cabinetul de avocatura Intr o problema delicata judiciar și rezolvarea a venit doar cu ajutorul Domnului avocat Palade Bogdan .Voi mai apela cu toată încrederea.Multumim mult.
Georgiana A. Mustata
Georgiana A. Mustata2 ani în urmă
Un domn avocat cu adevarat profesionist!
Nelocuind in Romania, am avut nevoie pentru solutionarea unui caz cu un chirias problematic in tara, care nu a respectat termenii contractuali si neputand rezolva amiabil situatia, am apelat la serviciile cabinetului de avocatura.
Foarte fericita de cum a decurs procesul unde domnul Bogdan Palade m-a reprezentat si mi-a aparat cu succes drepturile de proprietar al imobilului.
Un expert in toata regula! Deplin multumita de reprezentarea avuta si de serviciile oferite in cadrul cabinetului. Am sa apelez si pe viitor la acest cabinet incat mi-a castigat 100% increderea prin eficienta, profesionalismul si conduita avuta! Va multumesc enorm!
Ramona L Landino
Ramona L Landino2 ani în urmă
Promptitudine, încredere, profesionalism maxim ar fi doar câteva dintre calitățile domnului avocat Palade. Îl recomandăm oricui dorește să fie sigur de reușită. Mai presus de toate însă, domnul avocat este un om, care simte alături de cei pe care îi apără, vorbește pe înțelesul cliențillor săi și este oricând la dispoziția lor. Îl recomandăm cu toată încrederea!
Dorina Zāinescu
Dorina Zāinescu2 ani în urmă
Calitate , Profesionalism , Receptivitate , Valoare Am avut onoarea de a cunoaște acest om minunat av Bogdan Palade și de a fi reprezentată de domnia sa .Experiența dumnealui și.a spus cuvântul doar în 3 luni de la apelarea sa . Eu aveam un dosar de 1 an și 4 luni pe mâinile unei avocate fără gram de experiență în domeniu . Acestă
femeie ( avocat ) a dat dovadă de incompetență maximă ... nu a făcut nimic pentru mine cu acel dosar doar ma mâncat de bani 1 an și 4 luni mi.a lăsat un gust amar acea femeie ( avocat) . Dar cum există și oameni cu experiență pe acest pământ totul sa rezolvat doar în 3 luni ! Sunt foarte bucuroasă că am întâlnit un astfel de om cu mare valoare și profesionalism .Recomand cu încredere acest cabinet al av Bogdan Palade . Mulțumiri d.le avocat pentru rezolvarea acestui dosar ! Vă doresc sănătate maximă și putere de muncă cu rezolvarea tuturor cazurilor și să le aduceți tuturor celor care apelează la serviciile dvs numai reușite ! Sfătuiesc pe toți cei care au o problemă să apeleze la acest cabinet al domniei sale av Bogdan Palade ! Mult succes tuturor oameni adevărați ! nota 11+
Locații recomandate