/Bucuresti/Avocat

Cabinet de avocat - ȚOCA Andrei

Strada Tunari nr. 77, București 020526, România

Cabinet de avocat - ȚOCA Andrei
Avocat
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F424+R3 București, România
+40 373 782 962
toca-law.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pisica T
Pisica T2 ani în urmă
Am avut ocazia sa lucrez in diferite situatii cu avocatii din cadrul Toca Law. Cu Madalina am discutat in amanunt probleme de dreptul muncii si intotdeauna a avut rabdarea si interesul sa gaseasca cea mai buna solutie. Pot spune ca m-a ajutat sa aleg calea cea mai buna raportat la aspectele semnalate. De asemenea a fost deosebit de explicita si foarte la obiect, astfel incat sa nu intampin dificultati de intelegere a aspectelor juridice expuse. Andrei m-a ajutat sa obtin varii documente din instanta in dosare solutionate demult si pe care nu credeam sa le pot obtine. Probabil determinarea este calitatea definitorie a lui Andrei. Chiar si in calitatea sa de of counsel, Diana m-a frapat prin dedicare si deseori mi-a oferit consultanta atat legat de aspecte ce au tinut de instantele romanesti, cat si legat de probleme de natura administrativa, fiscala.
Ramona Nastase
Ramona Nastase2 ani în urmă
Impresia cu care am ramas in urma colaborarii cu Toca Law a fost una deosebit de buna. O echipa tanara, profesionista, implicata si experimentata. Pentru mine chiar au fost alegerea potrivita si cred ca aerul de "prospetime" ii diferentiaza de restul jucatorilor de pe piata juridica.
Adelina Constantinescu
Adelina Constantinescu2 ani în urmă
Am lucrat indeaproape in alt context cu Madalina si cu Diana. Madalina este foarte empatica si ofera oricarui client respect si profesionalism. Diana este un avocat dedicat, care cerceteaza temeinic orice aspect juridic.
Silvia Girtan
Silvia Girtan2 ani în urmă
De câte ori am avut nevoie de o opinie juridică am primit recomandări avizate din partea Toca Law. Dincolo de profesionalism, Mădălina este o persoană empatică cu care se colaborează excelent.
Andreea Raveica
Andreea Raveica2 ani în urmă
Ma bucur sa avem in comunitatea Commons oameni atat de dedicati si pasionati de ceea ce fac.
ÎMPUȘCATU Bogdan - Ioan
ÎMPUȘCATU Bogdan - Ioan2 ani în urmă
Profesionalism - Implicare - Comunicare
Andy Platon
Andy Platon2 ani în urmă
(Tradus de Google) Toca - Avocații sunt foarte profesioniști, cinstiți și înțelegători. Ei pun interesele clienților lor pe primul loc! Le-aș recomanda oricui are nevoie de un avocat.

(Original)
Toca - Attorneys at Law are very professional, honest, and understanding. They put their clients best interests first! I would recommend them to anyone that needed an attorney.
Andrei Gradinaru
Andrei Gradinaru2 ani în urmă
(Tradus de Google) Servicii de calitate.

(Original)
Top quality services.
Locații recomandate