/Bucuresti/Avocat

Cabinet Avocat Daniel Velicu & Asociatii

Strada Ienăchiță Văcărescu nr. 48, București 040157, România

Cabinet Avocat Daniel Velicu & Asociatii
Avocat
5
241 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F2+28 București, România
+40 729 108 050
velicu.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mădălina litan
Mădălina litan2 ani în urmă
Am apelat la serviciile d-lui Av. Velicu Daniel, la recomandarea unei prietene. Nu știam nimic despre domnia sa. La început mi. am făcut zeci de mii de gânduri. Eram speriata și hăituit de executori. Dl. Av Velicu prin profesionalismul și seriozitatea cu care a tratat fiecare speță, a reușit sa. mi câștige increderea și sa. mi înlăture temerile. Nu as renunta niciodată la serviciile de calitate profesionala ale domniei sale. Dar, cel mai important a câștigat procesul. Felicitări dle
Av Velicu Daniel pentru tot sprijinul pe care ni. l acordați noua, celor care vi. l solicitam. Felicitări pentru tot. Rămâneți avocatul meu de încredere la care nu as renunță niciodată, pentru nimic în lume. Aduceți prin profesionalismul dvs. nu numai succese, dar și liniște în familiile noastre . MULȚUMESC din suflet! Mare om, mare caracter!
Ionut Bad
Ionut Bad2 ani în urmă
Instanța de fond Huși Vaslui, unde doamnele judecători nu vor să deranjeze cumva executorii judecatoresti, respinge în totalitate o contestație la executare, pe când Tribunalul Vaslui în apel le oferă o palmă bine meritată și admite acțiunea pe care o schimbă și asta în baza profesionalismului domnului avocat Velicu Daniel!
Felicitări domnule avocat și mult succes în continuare!
RECOMAND!!!
Viorel Musat
Viorel Musat2 ani în urmă
Datorită înaltului său profesionalism, dl. Avocat Velicu Daniel m-a ajutat să obțin un succes neașteptat într-o speță aproape fără speranță, anume un proces cu BCR legat de clauze abuzive. Instanța a constatat caracterul abuziv și nulitatea absolută a clauzelor din contractul încheiat cu BCR, obligând banca să restituie sumele plătite de reclamant cu titlu de comision de acordare şi comision de administrare, precum şi dobânda legală penalizatoare calculată asupra acestor sume.
Cabinetul de Avocatură Velicu Daniel&Asociații a oferit servicii excelente, inclusiv comunicare permanentă cu clientul, demonstrând cunoștințe excelente de drept și capacitatea de aplicare a noilor tehnologii juridice UE.
Îi sunt recunoscător d-lui avocat Velicu Daniel pentru curajul de a se lupta cu abuzurile băncilor. Cunoscându-i cutezanța de a ajuta și de a fi aproape de oameni, îl recomand și am încredere că va da, de fiecare dată, o mână de ajutor persoanelor care au fost înșelate și mințite de către bănci.
Marilena Milian
Marilena Milian2 ani în urmă
Am apelat la dl avocat Velicu Daniel și sunt foarte mulțumită de profesionalismul , amabilitatea de care a dat dovadă, calitatea de OM sincer,corect,receptiv. Recomand celor care au nevoie de ajutor să apeleze cu toată încrederea la domnul avocat. Eu am luat adresa dumnealui de pe internet fără recomandări și sunt foarte mulțumită. Mulțumesc mult domnule avocat și vă doresc multă sănătate, să aveți multe realizări în acest domeniu pe masura muncii depuse!
Viorel Bogdan
Viorel Bogdan2 ani în urmă
Acum să vă scriu și povestea mea! Totul a început în august 2020 cu o executare abuziva, m-am apucat 2-3 zile de căutat pe net, recomandări și alte cele să văd ce avocat să găsesc și toate drumurile duceau către Velicu Daniel! I-am prezentat problema mea, am plecat la drum și ne-am trezit ca în decembrie am pierdut în prima instanță! El în schimb părea foarte încrezător în continuare și asta mi-a dat și mie speranțe și am mers mai departe și iată cum ieri a desfiintat în totalitate, definitiv și irevocabil o executare abuzivă și mi-a produs una din cele mai fericite zile din viața mea! Garantat va câștiga multe procese în continuare pt că și-a dovedit deja calitățile! Dacă îl veți alege pe acest avocat, îi veți acorda respect și timp, veți onora contractul făcut cu el, sunt sigur din prizma experienței mele avute că succesul e garantat! Mulțumesc mult, d-le avocat și multă putere de muncă vă doresc!
Laura Creanga
Laura Creanga2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea Cabinetul Dl Avocat Velicu Daniel. In urma feedback-urilor lasate de clienti am decis sa apelez la serviciile dumnealui in ciuda faptului ca sunt cam sceptica privind comunicarea online. Am fost reprezentata cu success intr-o problema de executare silita .Multumesc pentru promtitudine, seriozitate si profesionalism. Multumesc din suflet si mult success in continuare!!!
Claudiu Dulgheriu
Claudiu Dulgheriu2 ani în urmă
De curând, m-am aflat într-o situație de abuz şi datorie falsă, care mi-a fost imputată de către Kruk şi Investcapital LTD (recuperatori de creanțe) printr-o executare silită ilegală.
Eram neîncrezator în şansa mea de reuşită după consultarea cu alți doi avocați, care m-au dezarmat prin feedback negativ şi onorarii exagerate. Din întamplare iubita mea a aflat despre Dl. Avocat Velicu Daniel, de la care într-un timp foarte scurt, am primit un răspuns favorabil, profesionist si foarte îmbucurător.
Onorariul decent, cele menționate mai sus şi tot ce am aflat anterior despre Dl. Avocat din mass-media şi de pe rețelele de socializare, m-au facut să apelez cu încredere la serviciile dumnealui.
Relația dezvoltată pe parcursul procesului, promptitudinea, disponibilitatea şi modul de abordare, dar mai ales vestea bună primită de curând în privința procesului câştigat, mă fac să scriu cu plăcere această recenzie.
Îl recomand cu încredere şi ii doresc numai bine!
Emilia Tarpe
Emilia Tarpe2 ani în urmă
Un profesionist desavarsit ce a avut rabdare sa ne explice fiecare pas si tot timpul a fost alaturi de noi.
A castigat procesul pentru noi si ne a salvat casa.
Recomand cu incredere
Locații recomandate