/Bucuresti/Avocat

Cabinet de avocat Vasiliu Miclea - dreptul muncii

Strada Teleajen 8, Orange Residence, parter, ap. 1, interfon 1, București 021465, România

Cabinet de avocat Vasiliu Miclea - dreptul muncii
Avocat
4.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PH+X3 București, România
+40 725 121 120
vasiliumiclea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dima Marius
Dima Marius2 ani în urmă
Sotia mea a avut o experienta cu avocatii acestui cabinet de avocatura. Pe scurt: sotia mea a fost data afara in perioada platii stimulentului de insertie. Inainte sa ajunga la dansii, a fost in prospectare la alte 2 cabinete, niste amatori, sotia insista ca trebuie sa se axeze pe oug 111/2010 pt ca e clara speta, ei nu, frate, erau fixati pe niste prostii legate de procedura, niste afoni, ulterior a avut o întâlnire la acest cabinet, initial cu o tanara avocat, Ioana si nu mai stiu numele de familie, ucenica 😅 doamnei Miclea si a domnului Vasiliu, a demonstrat ca e mult mai pregatita si implicata decat jenantii de avocati cu care vorbise sotia inainte, fata aceea isi nota, putea intrebari clare, stia sa asculte, era pregatita profesional.
Dintr-o intalnire de 2 ore, parca atat dura de regula, au tinut-o pe sotie poate alte 2 ore in plus, fara sa ceara bani suplimentar. Dupa ce am stat de vorba cu tanara doamna avocat, a venit doamna Miclea, un colos, e toba de carte, se vede ca nu a trecut prin scoala ca majoritatea dintre noi. Am ramas mut de fiecare daca cand ne dadea sa citim documentele intocmite, iar la tribunal era pregatita pt orice. Cu dl Vasiliu sotia a avut o singura interactiune, doamna Miclea nu a putut ajunge la tribunal, 😂 omul asta a invatat pe de rost 15 pagini, ce chestie, asta inseamna sa iti respecti meseria si clientii. Nu zic suma pe care a luat-o fata mea de la fostul angajator in urma judecatii, nu-i frumos, era sa ne platim tot creditul ipotecar... 😂😂😂, 💪 Recomandam din suflet acest cabinet de avocatura.
Rudas Mirela
Rudas Mirela2 ani în urmă
O echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Recomand cu toata increderea pentru spete in domeniul dreptului muncii.
Christine Scheiber
Christine Scheiber4 ani în urmă
Excelent!
Paul-Mihai Perju
Paul-Mihai Perju4 ani în urmă
(Tradus de Google) Loc bun pentru a vă rezolva problemele

(Original)
Good place to settle your problems
Achim Oana
Achim Oana5 ani în urmă
Georgian Postelnicu
Georgian Postelnicu5 ani în urmă
Mirela RL
Mirela RL2 ani în urmă
Alegerea cabinetului de avocatura Vasiliu&Miclea a fost o decizie foarte buna. O echipa de excelenti profesionisti, seriosi, responsabili, perfectionisti, atenti la detalii, pasionati de meseria lor. Fiecare etapa a fost explicata, analizata, detaliata, mereu disponibili, au raspuns promt la orice intrebare. Multumesc si recomand!
Andrei T
Andrei T2 ani în urmă
Locații recomandate