/Bucuresti/Avocat

Casa de Avocatura Cristina Michinici

Strada Căpitan Ion Gârbea Nr.4, București 050683, România

Casa de Avocatura Cristina Michinici
Avocat
2.6
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C3G8+6W București, România
+40 784 412 333
avmichinici.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eli sav
Eli sav4 ani în urmă
Pur și simplu nu se poate lua legătura cu aceasta casa!
Dag Langerud
Dag Langerud4 ani în urmă
(Tradus de Google) Avocat înșelătorie! Nu plăti niciodată în avans către Cristina Michinici. Te convinge la prima consultație că este cea mai bună și îți va rezolva cazul rapid, dar după plată nu va face nimic cu cazul tău. Ea nu răspunde la apeluri sau e-mailuri. Plângerea mea în legătură cu ea la Baroul București, unde Michinici este membru, a fost admisă pe deplin. Totuși, nu va achita taxa pe care am plătit-o. De asemenea, cazul meu a fost pierdut pentru că a fost nevoie de câteva luni pentru a afla Michinici că m-a mințit și cazul a fost în perioada respectivă învechit.

(Original)
Scam lawyer! Never pay in advance to Cristina Michinici. She convince you in the first consultation that she is the best and will solve your case fast, but after payment she will do nothing with your case. She don't answer your calls or emails. My complaint about her to Baroul Bucuresti, where Michinici is a member, was fully admitted. Still she will not pay back the fee I paid. Also my case was lost because it took several months to find out Michinici lied to me and the case was during that time getting outdated.
Filip eugen
Filip eugen4 ani în urmă
Simona Nanoveanu
Simona Nanoveanu5 ani în urmă
Dupa mai bine de un an de zile avocata Cristina Michinici mi-a mărturisit că nu a întreprins niciun demers pentru problema pe care am angajat-o și am plătit-o! Mai mult, mi-a sechestrat documentele și refuză orice comunicare. Evitați acest avocat și acest cabinet!
Cristina Catana
Cristina Catana5 ani în urmă
Ovidiu Papa
Ovidiu Papa6 ani în urmă
Locație în apartament la parterul unui bloc din Panduri. Miros de fum persistent, una din avocate fumează cu clienții înăuntru - după ce cere insistent permisiunea. Profesional nu sunt în măsura încă sa vorbesc.
Eugen Stefanescu
Eugen Stefanescu6 ani în urmă
Locații recomandate