/Bucuresti/Avocat

Baroul București

Strada Doctor Dumitru Râureanu 3, București 050047, România

Baroul București
Avocat
4.2
257 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JW+9G București, România
+40 21 314 9338
baroul-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costin Savu
Costin Savu2 ani în urmă
Înființat la 1831, a fost și este cel mai mare Barou din Romania având un număr de aproximativ 9000 de avocați activi, ceea ce reprezinta aproape jumătate din numărul avocaților din întreaga țara.
Viorica Botgros
Viorica Botgros2 ani în urmă
Nici o bucurie : s-au mărit tate taxele !
Adrian Plesca
Adrian Plesca2 ani în urmă
O parte din viata si inima mea sunt legate de aceasta institutie!
Cristiananton Besliu
Cristiananton Besliu4 ani în urmă
Este grav ca trebuie sa te bazezi pe una dintre instituțiile publice stind că defapt rezultatul este dramatic, efectiv nu le pasă de problemele oamenilor exemplele o dau chiar ei după tatifurile lor, câți dintre noi și le permit?! Faptul ca reclami o instituție unde mai mult de un sfert sunt o familie, var, unchi, nevastă, etc. Ce poți rezolva?! Este tris că așa arată democrația pt care Ai noștri sau jertfit la revoluție, suntem de toată rușinea și este păcat, ar fi trebuit să luăm măsuri cu toți sa ne pese că poate peste ceva timp putem ajunge în inpas datorită sistemului, statului de drept, toți sunt pe a jegmani, a lua, atât îi duce conștiința, este grav, până nu de mult credeam că sunt pleava societăți dar mam înșelat pleava este sus pleava ne conduce etc. Am solicitat un avocat pentru a-mi putea întra în drepturile date de CEDO ordonanță pilot, sa pierdut dosarul, sa schimbat completul , habar nu am ce sa mai întâmplat dar sa întâmplat, rog pe această cale dacă cineva poate să mă ajute cu un nr de telefon de la o televiziune non-guvernamentale pentru a demasca hoți aceștia care își bat joc de noi zi de zi, rog pe toată lumea să le pese, în fiecare persoană a mai rămas ceva suflet, vă doresc multă sănătate și bucurii, ps: fiți păsători nu nepăsători, cu drag.
Un avocat
Un avocat4 ani în urmă
Clădire veche și eleganta. Însă nu exista un loc de parcare cu plata sau fără pina la Universitate și unde sa poți găsi un loc de parcare. Cred ca pt asemenea instituție ar trebui sa existe și un minim de 20-30 locuri de parcare. 🙉
Surdescu Alexandru
Surdescu Alexandru5 ani în urmă
O clădire plină de istorie, iar personalul este de ceva vreme și amabil, - mă bucur că s-a ajuns la această normalitate. Lipsa locurilor de parcare este o problemă generală în zona Unirii, deci nu poate fi atribuită culpa instituției. Dacă dorim un sediu central și în apropierea instanțelor, trebuie tolerat acest compromis.
Alex C
Alex C2 ani în urmă
Unii angajati manifesta o aroganta la patrat.
Cand/daca ii intrebi ceva, fac o fata de parca le-ai mancat pranzul.
Desigur nu sunt toti la fel. De fapt e o minoritate care strica impresia.
Ion Alexandru
Ion Alexandru2 ani în urmă
Disponibilitate, amabilitate decenta, au disparut zanele care te tratau de sus si te tineau pe la usi pentru ca aveai ceva de rezolvat si ele puteau sa vrea sau sa fie pentru moment ocupate.
Locații recomandate