/Bucuresti/Avocat

Remis Mаrianа - Cabinet de Avocat

Calea Dudești 94, București, România

Remis Mаrianа - Cabinet de Avocat
Avocat
5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FF+HJ București, România
+40 755 967 016
remis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilian Pigui
Emilian Pigui2 ani în urmă
Doamna avocat a dat dovada de mult profesionalism, seriozitate si dedicare, este atenta la detalii venind mereu cu idei noi pe care mi le-a prezentat, stabilind impreuna cea mai buna strategie. O comunicare foarte buna pe toata durata procesului. S-a dovedit a fi o alegere foarte buna.
Recomand cu încredere.
Horatiu Dinca
Horatiu Dinca2 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine și o evaluare corecta și sincera a situației într-un caz complicat de executare silita.Recomand cu încredere serviciile D-nei Av. Mariana Remis!
Lucian Nicorescu
Lucian Nicorescu2 ani în urmă
Am lucrat personal cu Dna Remis si este genul de avocat care nu se da batut si pe care orice client si l-ar dori. Recomand fara doar si poate.

PS: am observat comentariul dlui Cuculis. Oare acum ramane fara clienti si incepe sa isi atace colegii?! Foarte urata reactia domnului si din punctul meu de vedere, nefondata
Marius filip
Marius filip2 ani în urmă
Profesionalism de la primul contact telefonic. Evaluare corectă a situației susținută de o sinceritate ce cu greu mai poate fi găsită. În sala de ședințe prestație ireproșabilă (l-a trimis pe președintele de ședință la manual; la propriu). Cu siguranță doamna avocat Remis Mariana va avea parte de o cariera desăvârșită în domeniul ales. Vă mulțumesc și succes în continuare!
Florin Stoian
Florin Stoian2 ani în urmă
Am avut o problema legata de un sechestru pe bunuri din cauza unei Executari silite si spre deosebire de alti avocati cu care am luat legatura, Doamna Remis a fost nu doar corecta, ci si foarte sincera cu mine, fara sa promita multe(cum fac alti avocati).
Recomand din toata inima.
FRUNZA GABRIELA
FRUNZA GABRIELA2 ani în urmă
Nu am cuvinte pentru profesionalism,promptitudine, seriozitate si implicare de care a dat dovada doamna avocat în câștigarea procesului cu Kruk ( contestație la executare silită).O recomand din tot sufletul.
Spun acest lucru pentru ca dansa m-a înțeles, ascultat și ajutat , atunci când am crezut ca nu se mai poate face nimic . Avand o pe dansa ca și avocat , sigur ve ti câștiga .Mulțumesc din suflet doamnă avocat.
Marius Smarandache
Marius Smarandache2 ani în urmă
Nu am cuvinte pentru profesionalismul si implicarea de care a dat dovada doamna avocat,un om integru la care va recomand din tot sufletul sa apelati.Va multumesc pentru tot
Robert Meir
Robert Meir2 ani în urmă
Recomand cu multă încredere acest cabinet de avocatură, pentru promptitudinea și seriozitatea de care a dat dovadă,în câștigarea procesului cu Invest Capital,contestație executare silită.
Locații recomandate