/Bucuresti/Avocat

Cabinet de Avocatură Olăraș Alexandra

Piața Alba Iulia 2, București 031104, România

Cabinet de Avocatură Olăraș Alexandra
Avocat
1.1
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GH+GW București, România
+40 769 336 238
birou-de-avocati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nastase roxana
Nastase roxana2 ani în urmă
Nu recomand nici dusmanilor! Bani pierduti, sperante false! Este de vazut la fata doar cand ai de dat bani, apoi nu mai este de gasit cu saptamanile. Daca raspunde din greseala, promite ca revine cu apel in cateva minute, ceea ce nu se intampla niciodata. Cand in sfarsit am reusit sa dam de dumneaei a invocat motive personale. Ceea ce nu stie dumneaei este ca in momentul in care intervine o problema personala si nu iti poti onora contractele, este de datoria dumneaei sa isi anunte clientii si eventual sa returneze banii acolo unde a fost platita degeaba si nu a facut nimic. Raspunsul doamnei a fost: " Am probleme personale si nu am eu timp sa anunt clientii". Cumva a avut timp sa ia doar banii, dar daca are probleme personale nu mai este de datoria ei sa anunte ca nu isi poate face treaba. Nu isi pierde dumneaei timpul cu toti neavenitii astia de clienti care au avut incredere si au platit servicii. Nu ne-a aratat nici macar o singura dovada ca a incercat sa faca ceva pentru ceea ce a fost platita! Lista poate continua....Sper doar sa nu mai fie oameni inselati pe viitor!
NICOLAE PETRE
NICOLAE PETRE2 ani în urmă
Pentru toti cei inselati de dna Olaras, contactati la numarul de telefon 0 | 7 | 2 | 3 | 6 | 2 | 6 | 9 | 7 | 7 | Octav. Doamna e anchetata la Parchet si va avea loc un proces in curand. Mai exista sanse.
Anna Maria
Anna Maria3 ani în urmă
Bună seara cineva pe aici din București? Am aceeași problema cu aceasta escroca 🥺🤬🤬🤬🤬🤬as vrea un număr de contact de la unul dintre voi . As vrea sa strâng toată lumea care a fost înșelața de ea pentru a putea deschide proces .
George George
George George3 ani în urmă
O mincinoasa, cere bani si nu face nimic, propun ca toti cei inselati de ea sa depunem in instanta plangere penala
Dănuț Greeruşi
Dănuț Greeruşi4 ani în urmă
Apelănd la acest cabinet de avocatură și avînd o avocată în persoana Doamnei Avocat Olăraș Alexandrina am pierdut 2 ani degeaba în vederea rezolvării unui banal dosar de partaj juridic.Problema este că aceasta avocată ma țepuit de suma 5400 lei care în prezent încerc din greu să-i recuperez. PS.Aceasta este a doua recenzie care o scriu împotriva acestei individe care se folosește de această meserie să înșele oamenii care apelează la dînsa .Acum cîteva săptămîni cînd am scris prima recenzie această Avocată ma sunat în cîteva ore și ma amenințat că dacă nu șterg recenzia cică îmi face sesizare la poliție și plîngere penală.Păi dacă nu eram înșelat și furat de bani mai scriam această recenzie Doamna Avocat.Culmea este că atunci cînd am apelat la dînsa ma întrebat și dacă am rată la bancă și cu toate că iam zis că tocmai am făcut recent mia luat bani cu nesimțire pe motiv că rezolvă dosarul.Un sfat pentru cei țepuiți cît mai multe sesizări la Baroul Avocaților.Eu deja am făcut 3 sesizări și pînă nu recuperez toți banii o să mai fac .Păcat că trebuie să dau o stea
Stefan Tudor
Stefan Tudor2 ani în urmă
O panarama de avocata,mananca banii la lume degeaba,are dosare la parchet.O mincinoasa ordinara care fuge de lume ca o bate pe strada.O cunosc toti de la Barou si de la Parchet.Cea mai mare mincinoasa!!!NU II MAI DATI BANI!!!A mancat banii la multa lume,fara sa faca nimic.(ANTONELA TUDOR)
Gabriel truica
Gabriel truica2 ani în urmă
Este bine daca casele de pensii te calculeaza de iti ia speranta de a te calcula corect la munca prestate timp de 35 de ani pe care 80% din pensionari nu stiu si nu se duc la avocat te poate arde cu 50% din pensie ca valoare
Gabriel C
Gabriel C2 ani în urmă
O escroaca ordinara, de 5 ani incerc sa obtin o decizie intr-un dosar care in mod normal dureaza 6 luni. De evitat!! Se depun plangeri la barou pentru retragerea dreptului de a profesa in acesta meserie.
Locații recomandate