/Bucuresti/Avocat

PATRASCU RAZVAN CABINET DE AVOCAT

Str.Theodor Sperantia nr.104,bl.S26, sc.2,ap.29,sector 3,parter, interfon 092, București 030939, România

PATRASCU RAZVAN CABINET DE AVOCAT
Avocat
4.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HJ+MW București, România
+40 724 511 669
avocatpatrascu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Farmazon Alexandra
Farmazon Alexandra2 ani în urmă
Dl. Avocat Patrascu Razvan este in primul rand un om exceptional si un bun profesionist care se implica foarte mult in aceasta profesie.Are o vasta experienta profesionala, cunoaste foarte bine procedurile judiciare si ofera clientului increderea de care are nevoie.Recomand cu incredere in orice cauza penala!
Julyan Chyrycu
Julyan Chyrycu2 ani în urmă
Un Cabinet de Avocatura care oferă servicii juridice în domeniul dreptului penal la un nivel ridicat de calitate profesionale. Recomand 100% pentru implicare și eficienta!
G r
G r2 ani în urmă
Domnul avocat Patrascu Razvan este un adevărat profesionist care oferă servicii de calitate pentru fiecare caz pe care îl gestionează! Recomand cu incredere in domeniul infractiunilor rutiere!
Diana Stan
Diana Stan2 ani în urmă
Il recomand pe dl. Avocat Patrascu Razvan pentru seriozitate, implicare si profesionalism, fiind un avocat extrem de bine pregătit in domeniul infractiunilor economice!
Marin Paraschiv
Marin Paraschiv2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate și eficienta! Experienta vasta în domeniul infracțiunilor rutiere și în orice cauza de natura penala! Recomand cu mare încredere!
Oana Alexandra Stanciu
Oana Alexandra Stanciu2 ani în urmă
Domnul Avocat Patrascu este un avocat excepțional, un profesionist desăvârșit care excelează în domeniul infractiunilor rutiere! Recomand cu mare încredere!
George Blondu
George Blondu2 ani în urmă
Un avocat strălucit cu o vastă experiență profesională în domeniul dreptului penal! Il recomand pentru eficență si profesionalism!
Carmen Meltis
Carmen Meltis2 ani în urmă
Un avocat cu o vastă experiență profesională! Îl recomand în domeniul dreptului penal ca fiind un profesionist desăvârșit!
Locații recomandate