/Brasov/Avocat

Avocat VÎRBAN CRISTINA DANIELA

Strada Graurului nr.7, Brașov 500461, România

Avocat VÎRBAN CRISTINA DANIELA
Avocat
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH88+JC Brașov, România
+40 731 298 400
avocatcor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Encore
Stefan Encore2 ani în urmă
Cel mai bun avocat pe care l-am gasit pana acum,mi-a rezolvat problema cu profesionalism si rapiditate.
O recomand si am sa mai apelez la serviciile dumneaei pe viitor.
ELENA LACRAMIOARA FLOREA
ELENA LACRAMIOARA FLOREA4 ani în urmă
Doamna avocat Crstina Daniela Varban este un avocat cum rar mai gasesti in aceste timpuri. Nu am cuvinte sa-i multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a scoso in drumul vietii mele 🙏🙏🙏merita sa o cunoasteti ca sa fiti asa multumiti sufleteste cum sant eu !!!
Tibi Olah
Tibi Olah5 ani în urmă
Un avocat nemaipomenit! Are o experienta profesionala vasta, este foarte atenta la detalii si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si ajuta clientii. Mi a oferit ajutorul ,chiar de eu ma aflam in alta tara!Este un avocat serios si devodat pe care il recomand cu mare incredere!!!
Ruxandra Bordeianu
Ruxandra Bordeianu5 ani în urmă
Un avocat foarte bun, avand o experienta vasta in domeniul juridic. Are rabdare sa te asculte, sa iti explice toate optiunile si procedurile si te sprijina in luarea unei decizii. Implicare, profesionalism si seriozitate! O recomand cu mare incredere!
Daniela Vasile
Daniela Vasile5 ani în urmă
Desi este foarte ocupata cu procese complicate ale companiilor, mi-a acordat toata atentia si sprijinul intr-o speta personala ce parea la inceput destul de bizara. Foarte bun specialist, un om cu multa intelegere, charisma. M-a reprezentat in asa fel incat sa inteleg care sunt sansele, optiunile, procedurile, lasandu-ma pe mine sa hotarasc cum voi actiona. Nu ezitati sa-i cereti sprijinul, nu va dezamagi!
Alin Da
Alin Da6 ani în urmă
Profesionalism, discretie, onestitate, implicare. Astfel pot descrie colaborarea cu doamna avocat Virban Cristina, un om deosebit si un profesionist desavarsit. Va multumesc pentru ajutorul acordat si va urez mult succes si de acum inainte in activitatea dumneavoastra!
Diana B
Diana B2 ani în urmă
Doamna avocat este un bun profesionist, atentă la fiecare detaliu al cazului. Sigură pe ea, a găsit din primul moment acele aspecte legislative care mi-au susținut apărarea pe parcursul procesului și mi-au dat câștig de cauză la Curtea de Apel.
Doamna Daniela Vârban este un om sufletist și corect, mânată de dorința de dreptate. Îi sunt recunoscătoare pentru pasiunea pe care a pus-o în rezolvarea cazului meu.

The lawyer Vârban Daniela is a good professional, attentive to every detail of the case. Confident, she found from the beginning those legislative aspects that supported my defense during the trial and that gave me a victory in the Court of Appeal.
Mrs. Daniela Vârban is a kind hearted and fair person, driven by the desire for justice. I am grateful for the passion she put into solving my case.
Sonia Romila
Sonia Romila2 ani în urmă
Este un bun profesionist,un adevărat OM ,este foarte corectă, poți apela oricând la ajutorul dumneaei !!!
Locații recomandate