/Brasov/Avocat

Cabinet de Avocat Brasov - Panzaru Claudia

Strada De Mijloc 146, Brașov 500064, România

Cabinet de Avocat Brasov - Panzaru Claudia
Avocat
4.7
38 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MH6J+XM Brașov, România
+40 722 665 043
panzaru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Guiman Vasile1 an în urmă
O femeie minunata,sufletista,un avocat foarte bun.Am rezolvat cu dânsa favorabil un proces de contestație, iar în alte dosare mi a acordat din timpul dânsei pentru lămuriri fără a dori să mi ia vreun ban.Multumesc!
Simona Uscatu
Simona Uscatu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile doamnei avocat Panzaru și cu un onorariu decent. Va recomand cu încredere!
FLORADIS COMPANY SRL
FLORADIS COMPANY SRL2 ani în urmă
Recomandam cu toata increderea! Suntem foarte multumiti de serviciile dnei avocat. Solutionare profesionista, eficienta, rapida si onorariu decent.
Dan Canjeu
Dan Canjeu2 ani în urmă
Am avut plăcerea să fiu reprezentat într-un proces de doamna avocată Pânzaru Claudia și pot să spun că am avut parte de profesionalism pe care alți avocați mai în etate nu-l au!Cu siguranță dacă voi mai avea nevoie nu voi ezita să apelez la dânsa.
Ana Duti
Ana Duti4 ani în urmă
Bună seara! Vă recomand cu incredere sa apelați la serviciile doamnei Avocat Panzaru Claudia, este o profesionistă se implica in rezolvarea cazului, mereu promta stie exat ce are de facut un avocat excepțional nu ezitați e cel mai bun avocat !!!! Vă mulțumesc din suflet pentru tot.👍👍😊😊
Victor alexandru
Victor alexandru4 ani în urmă
Țin să mulțumesc foarte mult doamnei avocat Claudia Panzaru pentru sfaturile pertinente primite pentru soluționarea problemei pe care am avut-o eu.În biroul dumneaei profesionalismul este" la el acasa" și se simte bine.Așadar recomand cu căldură serviciile doamnei avocat.
Cristina bit
Cristina bit4 ani în urmă
Buna ziua ,recomand cu mare drag pe Doamna Avocat Claudia Panzaru ,pt devotamentul față de client in rezolvarea cazului ,este un avocat excepțional, îndrumător si un bun terapeut . Intri pe usa cu lacrimi in ochi ,copleșit de necaz si iesi cu zâmbetul pe buze si cu cazul rezolvat !
Ioana Sandulescu
Ioana Sandulescu5 ani în urmă
Recomand cu toata increderea si caldura serviciile de asistenta juridica ale doamnei avocat Claudia Panzaru. Este un profesionist care se remarca prin competenta, determinarea si devotamentul cu care apara drepturile si interesele clientului.
Alex Cosmin
Alex Cosmin2 ani în urmă
Colaborarea cu doamna avocat a fost una de succes.
Acorda interes clientului si ofera solutiile cele mai potrivite pentru a asigura succes cat si confortul.(doar 2 intalniri avute cu doamna avocat)
Locații recomandate