/Brasov/Avocat

Podoleanu Păun - Societate de Avocați

Strada Petru Maior nr. 3, Brașov 500090, România

Podoleanu Păun - Societate de Avocați
Avocat
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ24+C8 Brașov, România
+40 747 305 461
podoleanu-paun.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Erika Puscasu
Erika Puscasu4 ani în urmă
Cei mai de succes avocati nu sunt doar logici si analitici in gandire,dar implica si creativitate in rezolvarea problemelor. Vlad este un avocat exceptional care se exprima clar atat in vorbire cat si in scris,lucru care te ajuta pe tine ca si client sa obtii rezultatul dorit.
Marian Balaban
Marian Balaban4 ani în urmă
Desi este un avocat tanar si ai tinde sa te indrepti catre un avocat in varsta cu o mai indelungata experienta apropiata de pensie, pregatirea si profesionalismul de care da dovada domnul avocat Podoleanu iti capteaza atentia inca de la prima intalnire client-avocat. Mai mult decat atat, acesta capteaza atentia judecatorului, datorita persuasiunii, pregatirii si experientei dumnealui care sunt determinante pt reusita cauzei. Este convingator si concis si face tot posibilul pt castigarea cauzei.
Georgiana Hanganu
Georgiana Hanganu4 ani în urmă
Auzind ultima discuție acasă, fiul meu meu ne-a surprins cu o întrebare: mami, tati... ce este un avocat? Soțul meu a avut un răspuns care descrie extrem de bine serviciile domnului avocat Vlad Podoleanu. Dragule, tu și mami ați făcut o înțelegere, zilnic ai voie să mănânci 4 cubulețe de ciocolată, dar ieri din diferite motive, de mami știute, ai primit doar 2 cubulețe. Un avocat bun, precum dl. Vlad îți va obține ciocolata! Situația ne-a făcut să zâmbim căci exact asta s-a întâmplat și în realitate, dl avocat ne-a sprijinit și s-a luptat, apărându-ne și câștigandu-ne drepturile/procesul. Sperăm să nu fie cazul, dar dacă va fi, cu altă ocazie, cu siguranță vom apela din nou la dumnealui, căci împofida celor 1200km dintre noi, toate informațiile, documentele și îndrumările puse la dispoziția noastră de către dl. avocat ne-au ajutat pe deplin să lămurim situația.
Bogdan Palade
Bogdan Palade4 ani în urmă
L-am gasit online si am fost surprins de modul in care a privit problema mea juridica. Am reusit impreuna cu d-nul avocat sa obtin o hotarare definitiva, cand alti profesionisti ai dreptului nu-mi dadeau nicio sansa. Recomand rationamentul juridic si spiritul de lupta in instanta al d-nului avocat din Brasov.
Cristina caraveteanu
Cristina caraveteanu4 ani în urmă
In urma cu cateva luni am apelat la serviciile domnului avocat Podoleanu pentru consultanta intr-o problema juridica. Am primit tot suportul din partea dansului, ajutandu-ma sa solutionez problema cu profesionalism, promptitudine si multa implicare. Multumesc domnule avocat! Recomand cu incredere!
MIHAI SEITAN
MIHAI SEITAN4 ani în urmă
I-am expus de curând, domnului avocat Vlad Podoleanu, speta mea pe tema imobiliara si acesta mi-a prezentat o abordare juridica coerenta si realista pentru judecator. Recomand!
Pro-X Cosmetica si Intretinere Auto
Pro-X Cosmetica si Intretinere Auto2 ani în urmă
Multumim pentru eficienta cu care v-ati ocupat de procesele in care firma noastra a fost implicata!
Noi fiind concentrati in activitati de dezvoltare a business-ului atat in tara cat si in strainatate, este esential sa lucrezi cu o echipa de avocati de incredere.
Ca este vorba de drept comercial, civil sau/si imobiliar ori administrativ, in continuare avem incredere ca dosarele noastre complexe sunt gestionate in mod profesionist de catre avocatii de la Podoleanu Paun.
Anita Pirleciu
Anita Pirleciu2 ani în urmă
Pe data de 14 /04/2020 am apelat la serviciile domnului Podoleanu Vlad a aflindu-ma intr-o situatia delicata din punct de vedere jurídic si in plus aflindu-ma la 4000 km de Brasov sumind situatia Covid19.
O panorama putin sperantatoare pt mine!
Pe baza opiniilor din Google am decís sa sun la cabinetul domnului Podoleanu si am avut grata surpriza. sa primesc in cel mai scurt timp posibil tot sprijinul juridic de manera foarte profesionala si atenta!
De altfel mentionez ca pe dada de 15 /04/2020 totul era rezovat 👏🏻.
Il recomand 💯%.
Muy profesional si amabil!
Locații recomandate