/Brasov/Avocat

R-House

Fundătura Țibleș 1, Brașov 500112, România

R-House
Avocat
3
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHJJ+WP Brașov, România
+40 723 138 405
rhouse-hotel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bostan Florin Catalin - Ză Design
Bostan Florin Catalin - Ză Design2 ani în urmă
Salutare R-house!☺️

Am zis sa las aici câteva gânduri bune și sugestii și nu mi-aș dori sa se interpreteze într-o notă negativa.

Pot spune că este una din cele mai faine locații la care am fost in Brașov, foarte mișto apartamentele din cabana, camerele și băile foarte curate, o cabana demnă de nota 9 din punctul meu de vedere, pe booking am văzut că au 9.8.

De ce nota 9 o să întrebați? Pai am câteva motive și sper sa nu fiu eu prea fixist pe anumite lucruri dar fiecare judeca in felul sau.

Un prim motiv ar fi apa calda, foarte ciudat să ai 5 bai intr-o cabana și sa nu funcționeze bine apa caldă, adică ba venea apa caldă ba se lua de tot și este destul de neplăcut iarna sa te speli cu apa rece.

Un alt doi-lea motiv ar fi și căldura care a lipsit cel puțin în anumite camere din apartamente.

Prietena mea care a ținut legătura cu proprietarii le-a comunicat aceste neajunsuri iar dânșii in schimb ne-au spus vis de căldură că am mutat noi termostatul într-o altă cameră și să îl mutam înapoi pentru ca ei sunt notificați prin aplicație cum că se modifică temperatura ceea ce iară nu mi se pare normal că proprietarii sa modifice temperatura din cabana după bunul lor plac, având în vedere că plătim cazarea ar trebui să avem noi acces la setup-ul temperaturii.

Iar vis a vis de apa caldă au susținut că ar fi invers montați robineții ceea ce bănuiesc că un om normal ar intui că dacă dai drumul la unul din robineti iar după un minut cel mult 2 nu vine apa calda încerci celălalt robinet.

Un ultim punct de adăugat ar fi că începusem să facem un grătar în curte iar după câteva minute a început ploaia și ne-am mutat cu grătarul Intr o zona acoperita pe terasa de la parter iar proprietarii au avut o reacție foarte nepotrivită.

Sper sa remediați aceste lucruri pe viitor.☺️
C A T
C A T2 ani în urmă
Va ureaza drum bun, apoi va trimit citatie.

Daca va doriti un sejur comunistic (da, ati citit bine) atunci va pot recomanda aceasta proprietate. In caz contrar, domnul proprietar se va folosi de profesia acestuia pentru a va intimida in diverse scopuri si nu va poate garanta nimeni un sejur reusit. Proprietarii au un simt al proprietatii mult prea dezvoltat pentru aceasta industrie. Nu recomand. In schimb va recomand sa aveti grija la camerele de supraveghere si la “vecinii” curiosi care mai privesc pe alocuri. Or so to speak “vecini”. Mentionez ca nimic nu a fost distrus/vandalizat sau pus in pericol pe durata sederii.
Ah, si inca ceva. Noroc de aragaz ca putem incalzi apa sa ne spalam si de cele 23 de grade in camere…la munte, in toiul iernii.
LE: Domnul proprietar are si guts sa afirme public ca doar ne-a reprosat anumite lucruri. De ce nu spuneti ca ati incercat sa va platim pe ascuns, sa scapati de comisioane si taxe? De ce nu spuneti ca totul este o supozitie? De ce nu spuneti ca ati sunat tipand ca ati primit nota 7 pe booking (atunci considerand-o o nota proasta), iar acum fiind in favoarea dumneavoastra spuneti ca este o nota buna? Wake up.
Cristian Chelaru
Cristian Chelaru2 ani în urmă
Cazarea este superba. Se poate observa ca s-a investit suficient de mult pentru a asigura un confort decent.

In schimb, atitudinea proprietarilor si politicile neoficiale care ti se impun, lasa de dorit. In cazul in care te-ai gandit sa te cazezi, trebuie sa te astepti la urmatoarele aspecte:
- ti se va cere poza dupa buletin fara sa semnezi vreun formular GDPR, urmand ca proprietarul sa faca ce doreste dansul cu CI-ul tau;
-sa te astepti sa fii monitorizat prin anumite camere de supraveghere montate astfel incat sa nu ai intimitate;
- trebuie sa stii ca vor fi vecini, care la randul lor contribuie la supravegherea imobilului ;

Si in cazul in care nu te-am convins,proprietarul se foloseste de profesie ca sa intimideze, in cazul in care te abati de la regulile sale nescrise si neoficiale.

Later edit:
Ca urmare a raspunsului dvs, v-as recomanda sa investitit intr-o camera de supraveghere de o calitate mai buna.
Nu s-au cazat 13 persoane asa cum insinuati dvs.
De asemenea, persoanele nu au plecat pe ascuns, check-out-ul cf regulamentului dvs se face la ora 11.Noi v-am asteptat pana la 11:30 si nu ati ajuns, prin urmare o parte din grup a decis sa plece.
De asemenea, de ce nu specificați ca ati cerut CI-urile noastre fara sa semnam vreun formular cu privire la protectia datelor? Sunteti constient de marimea amenzii cu privire la acest aspect? Profesia dvs care va permite sa trimiteti citatii, ar trebui sa va permita sa cunoasteti si acest aspect.
Cotiga Valentina
Cotiga Valentina2 ani în urmă
Fiindca noua romanilor ne place sa ne folosim de profesiile marete pe care le avem si sa intimidam oamenii , respectiv clientii ce au fost in treacat in vila amenajata special pentru ati petrece vacanta dupa bunul plac , las o steluta.

Ne dorim o tara ca afara , dar cu mentalitatea invechita !

Last edit : nici dvs in citatie pe care ati trimis-o , nu ati specificat in cat timp ar trebui sa se plateasca “daunele “ . Ati spus asa “in 24 de la primirea prezentei..”. 24 de ce ?de ani , secole ? Va multumesc ca mi-ati semnalat problema de gramatica , dar nu sunteti capabil sa intelegeti esenta problemei .
Mentalitatea romaneasca sa traiasca !
Alexandru Butunoi
Alexandru Butunoi2 ani în urmă
Foarte neinspirata alegerea acestei locatii pentru concediul la care visam de atat de mult timp.. un esec total ! Recomand sa va indreptati catre alte locuri de cazare..
Gabriel Marius Gheorghe
Gabriel Marius Gheorghe2 ani în urmă
locatia foarte frumoasa, camerele curate insa am constatat ulterior atitudinea proprietarilor usor persecutanta si intimidatoare, ceea ce te lasa cu un gust amar si ma face sa ofer 2/5 stele.
Razvan Badara
Razvan Badara2 ani în urmă
In urma unor intamplari neplacute, am incercat sa vorbesc cu proprietarul care mi-a inchis telefonul in mijlocul conversatiei. Stam bine si pe apa calda si caldura 👍
Iuli P
Iuli P2 ani în urmă
Vorbea aia “nici la dușmani nu recomanzi”. Propietarii nu sunt deloc ok. Puteți verifica și alte recenzii mai vechi pentru a vă convinge.
Locații recomandate