/Bihor/Avocat

Avocat Razvan Doseanu-Oradea

Strada Aurel Lazăr nr.9, Oradea 410043, România

Avocat Razvan Doseanu-Oradea
Avocat
4.8
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W4M+PG Oradea, România
+40 744 898 679
doseanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gajdo Ioana Cristina
Gajdo Ioana Cristina2 ani în urmă
Decizia de consultare a unui avocat al Societății de avocați DOSEANU&ASOCIATII cât și demersul alegerii acestuia, au fost aspecte foarte importante în soluţionarea cu succes, a problemelor juridice de care m-am lovit de curând.
Am avut parte de serviciile unui avocat cu o pregătire și cu o experienţă profesională,solide ,care cu atenție și răbdare,a găsit diferite modalități de abordare a speței.
Avocat Ioana Țenț, este profesionistul potrivit cazului meu; cu care am făcut echipă !
Relaţia avocat – client este bazată pe încredere și răbdare,pentru a cunoaște și a înțelege toate detaliile,nuanțele legate de caz.
Doamna avocat, Ioana Țenț, mi-a oferit o perspectivă clară asupra tuturor demersurilor, procedural, dar şi în alte privinţe!
Mi-a raspuns la toate întrebările pe înţelesul meu,fiind și un bun psiholog. Am fost constant ţinuta la curent cu mersul lucrurilor şi mi-a oferit informaţii în timp util!
Mi-a prezentat care sunt punctele forte şi care sunt punctele slabe ale speței mele , făcînd astfel, o evaluare cât mai obiectivă a situaţiei.
Pregătirea, experienţa, performanţele profesionale, seriozitatea  sunt citeva din importantele atribute care îi recomandă pe toți avocații Societății de avocați DOSEANU&ASOCIATII !
Un alt aspect important este acela că, de speța mea s-a ocupat doar avocatul cu care am discutat şi nu am fost pasată (fără să știu) unui asociat.
De asemenea, doamna avocat a știut să fie rezonabilă în estimarea şanselor de reuşită ale cauzei, fără să le garanteze; fapt care, mi-a demonstrat ca este o persoană echilibrată si realistă!
A știut să-şi estimeze corect timpul de muncă, întinderea litigiului, a prevăzut eventuale obstacole intervenite!
În cazul în care vă aflați în situația de a avea nevoie de un avocat , vă recomand să apelați cu încredere la serviciile Societății de avocați DOSEANU&ASOCIATII și, de asemenea vă sfatuiesc să nu uitați că : avocatul este cel care vă reprezintă şi vă apără drepturile în instanţă, dar dreptatea este făcută de instanţa de judecată.
Danyforce26
Danyforce262 ani în urmă
Mulțumiri d-lui avocat RĂZVAN DOSEANU si echipei sale pentru profesionalism, seriozitate, dăruire profesională.
Mult succes în continuare.
Gabriela Boros
Gabriela Boros2 ani în urmă
Recomand cu încredere firma de avocatura DOSEANU ȘI ASOCIAȚII
Profesionalism de înaltă calitate, implicare, devotament!
CEI MAI BUNI! 👏👏👏
Ioana Maria
Ioana Maria2 ani în urmă
Mulțumiri d-lui avocat DOSEANU si echipei sale pentru profesionalism, implicare, seriozitate, dăruire profesională.
AM CĂSTIGAT UN PROCES LA CURTEA DE APEL BUCURESTI , CONTESTATIE LA EXECUTARE.
SUNTETI FOARTE BUNI!
Recomand cu cea mai mare incredere
Florin Lupchian
Florin Lupchian2 ani în urmă
Profesionalism de inaltă calitate.Toată stima pentru Dl Avocat Doseanu și pentru echipa dumnealui.Stimă pentru profesioniști adevărați.
Dragos Puscas
Dragos Puscas2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea această Societate de avocatură. Toți membrii echipei sunt niște profesioniști desăvârșiți, care dau dovadă de seriozitate și devotament în vederea soluționării cauzelor.
Cristina Botas
Cristina Botas2 ani în urmă
Decizia de consultare a domnului Razvan Doseanu a fost cea mai buna alegere. Multumim domnului Razvan Doseanu si întregii echipe pentru profesionalismul, încrederea și seriozitatea de care da dovada. Recomand!
Sarolta Posztner
Sarolta Posztner2 ani în urmă
In primul rand as vrea sa multumesc domnului avocat Razvan Doseanu si firmei de avocatura Doseanu & Asociatii pentru ca au acceptat sa ma reprezinte la audieri in fata procurorului si la prima instanta in fata judecatorului in cauza mea penala.
In persoana domnului avocat Razvan Doseanu am avut parte de cel mai bun avocat, un avocat de o inalta calitate profesionala cu mare experienta , sincer si corect fata de mine! Multumit profesionalismului domnului avocat Razvan Doseanu am primit achitare in procesul meu penal in prima instanta.
Multumesc domnului avocat Razvan Doseanu!!!
Multumesc "Doseanu & Asociatii"
Va doresc multa sanatate si putere de munca.
Imi doresc sa avem succes in comtinuare cu dumneavoastra si cu echipa dumneavoastra.
Cu stima Ec. Porsztner Sarolta-Melinda
Il recomand cu drag orcui cine are probleme juridice pe domnul avocat !!!

Eloszor is szeretnem megkoszonni a Doseanu Razvan ugyved urnak es a "Doseanu & Asociatii "cegtarsulatanak azt, hogy elvallalta es kepvisel engem a bunteto eljaras minden szakaszan. Doseanu Razvan ugyved ur szemelyeben reszesultem egy profi, magas szaktudassal rendelkezo, oszinte, igazsagos ugyvedi kepviseletben. Az o szaktudasanak koszonhetoen a birono felmentett a vadak alol elso fokon.
Koszonom szepen Doseanu Razvan ugyvedurnak.
Koszonom Doseanu & Asociatii eggyesuletnek.
Kivanok jo munkat es jo egeszseget!
Sok sikert kivanok magunknak masodfokon is.
Tisztelettel Porsztner Sarolta-Melinda
Szeretettel ajanlom barkinek az ugyved urat es tarsait akinek jogi problemai akadnak az eletben.
Locații recomandate