/Arges/Avocat

Gkonos Elena

Strada Schitului, Curtea de Argeș 115300, România

Avocat
4.9
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MVJ+VM Curtea de Argeș, România
+40 728 853 601
curtea-de-arges.cylex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Nicolau
Alex Nicolau2 ani în urmă
E greu sa exprim recunoștința pe care o am pentru Doamna Avocat prin cuvinte , dar sincer vreau să îi multumesc pentru tot ce a făcut pentru mine , dovada vie a eforturilor depuse e libertatea mea ! E puțin spus profesionalism și implicare , care conteaza enorm in timpul procesului penal mai ales când miza este uriasa , pierderea libertății .
În meseria aceasta trebuie să iubesti ceea ce faci si să o faci din suflet ,să te dedici cauzei cu totul și să lupți pentru ea , pentru adevar iar toate acestea lucruri le-am gasit la doamna Avocat: seriozitate , experiență, maxim profesionalism , dar cel mai important lucru a fost expunerea sincera a adevarului si a șanselor , nu am fost mințit si nu s-a jucat cu speranțe deșarte ! Am avut încredere de la început si nu am fost dezamagit , am luptat și am învins împreună!
Să găsești in ziua de azi un avocat bun din prima e foarte greu , eu însă l am gasit !
Recomand cu încredere! ✔
Petruta elena Dincuta
Petruta elena Dincuta2 ani în urmă
Disponibila si foarte implicata. Avocata exceptionala. Sunt foarte multumita. O recomand!
Janos LT
Janos LT2 ani în urmă
De putine ori iti este dat sa intalnesti un avocat care sa te sfatuiasca nu numai din punct de vedere legal dar si ca prieten! Lucrand cu dna Avocat Elena Gkonos am simtit tot timpul ca am asigurata confidentialitatea informatiilor discutate, ca ia in calcul toate detaliile cazului ascultandu-ma cu rabdare pentru a intelege situatia complexa in care ma aflam si ca primesc cele mai competente sfaturi, pasi de urmat. Am fost foarte placut surpins sa vad ca gandeste strategia de aparare in avans anticipand mutarile care pot sa apara in caz din partea adversa. O recomand cu toata sinceritatea! O sa aveti parte de confidentialitate, profesionalism, cele mai competente sfaturi si un raport calitate/pret bun!
Constantin Borovinescu
Constantin Borovinescu4 ani în urmă
Un avocat remarcabil. Deși este de curând sosită, din București, în rândul avocaților din Curtea de Argeș, a reușit să convingă că este un profesionist al dreptului. În special în ceea ce privește corectitudinea față de client, trebuie apreciată ca fiind unul dintre cei mai fideli avocați pe care i-am cunoscut... mult succes!!!
Hilde Farkas
Hilde Farkas2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile doamnei avocat.
Corina Andreea Calin
Corina Andreea Calin2 ani în urmă
De curand am apelat la doamna avocat pentru o problema juridica urgenta, iar dansa a fost extrem de receptiva si totul s-a rezolvat cu bine si repede. Ii multumim mult !
Recomandam cu draga inima pe doamna avocat ! Un adevarat profesionist .
Andrei Grigorescu
Andrei Grigorescu2 ani în urmă
A mai auzit cineva vreodată de vreun avocat cinstit? Doamna Gnokos m-a ascultat, a inteles problema pe care o am si m-a îndrumat să rezolv această problemă ieftin, rapid si fără timp pierdut. Apelați cu încredere!
Bogdan Olaru
Bogdan Olaru2 ani în urmă
Am avut nevoie recent de ajutor in legatura cu un contract de vanzare-cumparare. Am primit in scurt timp raspuns la toate intrebarile plus alte recomandari ce as putea adauga. Recomand cu caldura.
Locații recomandate