/Alba/Avocat

Teodorescu - Societate Profesională Notarială

Nr., Strada Teilor 5, Alba Iulia 510112, România

Teodorescu - Societate Profesională Notarială
Avocat
3.4
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HCM+V4 Alba Iulia, România
+40 258 818 606
notarteodorescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Stoica
Paul Stoica4 ani în urmă
Egal cu zero! De fiecare data cand vin in tara e imposibil sa nu dau peste delasare si lipsa de respect, dar grad mai mare de incompetenta si batjocura ca la astia chiar n-am mai vazut! Am mers cu mama sa intrebam despre un act de succesiune, dupa ce trecusem pe la un alt notariat unde ni se spusese c-o sa dureze cel puțin 2 saptamani, vroiam sa vedem daca se poate rezolva mai repede in alta parte. Nu numai ca ne-a spus ca nu se poate face decat dupa un an - ceea ce este o aberatie totala - dar apoi a inceput cu niste intrebari irelevante si nedemne de raspuns, doar ca sa ne jigneasca... De-a dreptul incredibil, nu mai stiu decat sa-si bata joc de clienti si sa judece oamenii fara sa-i cunoasca! Atata nesimtire e chiar de neconceput! Bine-nteles ca ne-am dus in alta parte.
Geta Popa
Geta Popa4 ani în urmă
Am avut actele in acest notariat, e foarte trist sa trateze clientii ca pe niste prosti, pur si simplu din start i-am rugat sa ne spuna ce acte avem nevoie, ne-au purtat pe drumuri timp de mai bine de doua luni pana la urma am decis sa luam actele de la ei si sa le ducem la alt notar unde ne-au spus ca erau foarte multe acte in dosar în plus si ca nu ne trebuiau atatea. În aceeasi zi la un alt birou Notarial mult mai serios din zona am rezolvat tot si ce-i mai important e ca ne-au tratat cu multa amabilitate si profesionalism.Personalul are impresia că lucrează la Casa Albă. Amabilitate lipsește cu desăvârșire.Nu recomand acest notariat Teodorescu la nimeni. Dacă puteam să dau 0 stele o făceam cu drag !
Radu Florian
Radu Florian4 ani în urmă
Imi trebuia o procura amarata, m-am dus dimineata la prima ora si m-a amanat peste 3 zile ca nu mai aveau timp. Stati linistiti ca nu va mai deranjez 😂👍
D T
D T5 ani în urmă
Sergiu Pienar
Sergiu Pienar6 ani în urmă
Timpi mari de așteptare, se intra preferențial, indiferent de numărul de ordine.
Dan Vasile
Dan Vasile6 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate.
Turism Transilvania Romania
Turism Transilvania Romania2 ani în urmă
Am fost ieri , sa ma informez in legatura cu un contract. Nu am vorbit cu domnul si doamna notar, am vorbit cu o angajata care are biroul la intrare. Am fost informata corect si complet. Trebuie atentie cand se semneaza actele. Exista o lista cu acte necesare pt diverse operatiuni, mi s-a dat o copie Xerox de la aceea lista. Daca o sa mai am nevoie, o sa revin la acest birou notarial. Recomand! Multumesc.
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Iată suntem clienții noi ai societății,,,suntem de pe planeta gliese 51...
Locații recomandate