/Suceava/Atelier de dezmembrari auto

Bucovina Tuning

Calea Unirii 18, Suceava 727525, România

Bucovina Tuning
Atelier de dezmembrari auto
4.6
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M736+35 Suceava, România
+40 740 775 467
bucovinatuning.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Axinia
Catalin Axinia2 ani în urmă
piese de calitate inalta, personal foarte ok, recomand!
Cojocaru iulian
Cojocaru iulian2 ani în urmă
Nu recomand să cumparați mașini de le Bucovina tuning, mai ales de la Gelu Teofil, cel ce deține această firmă, în urmă cu o săptămână am cumpărat un golf gti la preț de 9.7k €, cu anumite modificări, când am ajuns acasă și am verificat-o toate modificările erau doar niște minciuni, eu crezand în ceea ce mi-a spus Gelu, nu am stat sa o mai verificat acolo pentru că am avut încredere, am primit si poze cu prețul modificărilor care la randul lor erau niște minciuni, am încercat să-l contactez pe Gelu 5 zile la rând fără să-mi mai răspundă la telefon s-au pe wapp, ceea ce rezulta că este un samsar infect! Evitați!!!
Ciprian Vasilache
Ciprian Vasilache5 ani în urmă
Foarte neseriosi! Am comandat o bara fata,am primit sms ca s-a inregistrat comanda dupa care nu mi-au mai raspuns la telefon,mai mult au inceput sa-mi inchida telefonul cand sunam.Bara nu a fost livrata deoarece am cerut livrare cu verificare la sediul Fan Courier lucru care ma face sa cred ca ceva e in neregula cu produsele pe care le vand.Profund dezamagit de aceasta firma!
Pop Catalin
Pop Catalin6 ani în urmă
Calitate! Recomand! Chiar daca FAN COURIER sunt niste GUNOAIE si iti aduc colete sparte si nu vor sa faca proces verbal, firma isi onorează comanda pana la capat, iti înlocuiesc produsul stricat, pe spatele lor! Tot respectul!
Burry Cris
Burry Cris2 ani în urmă
Am comandat un set de praguri pentru Mercedes-Benz Glk,comanda mi-a ajuns a doua zi dar din neglijenta celor de la fan courier un prag mi-a fost spart.I-am explicat băiatului care mi-a preluat comanda cu o zi înainte și mi-a spus să trimit pragul înapoi că imi va fi înlocuit,astăzi mi-a ajuns un alt prag. Aș vrea să le mulțumesc pe această cale băieților de la Bucovina Tuning de seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă, și cu siguranță voi apela pe viitor la serviciile voastre!!!
Susan alin
Susan alin2 ani în urmă
Foarte multe piese
Alexis
Alexis2 ani în urmă
Milogii astia la telefon nu raspund, pe messenger au un mesaj automat in care iti spun sa ii contactezi pe whatsapp, si pe whatsapp citesc mesajele dar nu se obosesc sa raspunda oricat le-ai scrie. O companie de ceea mai joasa speța. AVOID !
Andrei Lucian
Andrei Lucian2 ani în urmă
Produse de calitate oferite la preturi foarte bune de oameni profesionisti si seriosi. Recomand 100%!
Locații recomandate