/Prahova/Atelier de dezmembrari auto

AUTOKAT Service Daune Ploiesti. Vopsitorie, Tinichigerie Auto Ploiesti. Electrica, Revizie Auto Ploiesti. ITP Ploiesti

Strada Mărășești 416A, Ploiești 100010, România

AUTOKAT Service Daune Ploiesti. Vopsitorie, Tinichigerie Auto Ploiesti. Electrica, Revizie Auto Ploiesti. ITP Ploiesti
Atelier de dezmembrari auto
4
231 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
WXGQ+X9 Ploiești, România
+40 723 094 429
centruldeavarii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viulet Constantin304 zile în urmă
Servisul Autokat din str Mărășești este un din cele mai bune și corecte unități din orașul Ploiesti. Personalul de aici împreună cu șeful lor dă dovadă de multă înțelegere și bunăvoință in rezolvarea problemelor in domeniul auto la un nivel calitativ superior în timp scurt și la preturi accesibile pentru toți . Ce bine ar fi să avem mai multe unități în Ploiești cu aceste calități deosebite ceace ar fi benefic pentru ploieșteni și nu numai .
Sorin Costachescu
Sorin Costachescu2 ani în urmă
Prima dată am ajuns in iulie, am fost lovit de un asigurat la Euroins, constatare, comanda piese, eu am adus mașina când au venit piesele, au lucrat foarte Profi, mi-a plăcut. Am schimbat bara, haion, un stop.
Acum in decembrie am revenit pentru schimbul de ulei, foarte bine și de data asta. Doamna Silvia, cea mai tare.
Eu am fost mulțumit.
Loredana Elena
Loredana Elena2 ani în urmă
Un service bun și rapid. Multumim celor care s-au ocupat de masina. Recomand cu încredere.
Adrian Constantin
Adrian Constantin2 ani în urmă
Nu acceptă plata cu cardul și nu dau factură ! Nici foaie de intrare în service și de ieșire din service. La cerere am primit doar un bon de casă (din ăla mic). În schimb toate actele mele au fost xeroxate de ei imediat, înainte de intrarea în service.

Am lăsat mașina spălată și am luat-o după o săptămână cu mult praf și cu pânze de păianjen, în interior (și în exterior) ! Nu ai access în service și nu poți să vezi ce fac. Ai access doar la recepție, unde se poartă foarte frumos.

Au reparat doar o parte din avarie, iar când am văzut, au spus că partea rămasă nu este inclsă în preț și trebuie plătită separat, pentru că nu am vorbit despre ea până acum. Deși constatarea și estimarea a fost evident făcută tot de ei.

Bănuiesc că asta explică de ce era mereu liber când am trecut pe-acolo. La-nceput îmi părea chiar bine c-am predat mașina repede.

Am avut două avarii una după alta. La prima avarie m-au pus să semnez un preț către asigurator, pentru vopsit ușă spate nouă, aproape de trei ori mai mare decât aceeași operație (ușă față, existentă) la a doua avarie, care nu mai era pe asigurare. Sper că n-au făcut așa doar ca să încarce mai mult asiguratorul.

Oricum pare o firmă făcută doar ca să încaseze bani de pe asigurări. Nu am abilitatea să apreciez dacă este legal sau nu ceea ce fac, sper doar ca cineva mai bine poziționat să poată să-i dea în judecată, pentru că nu emit documente către client.
Dorin Constantinescu
Dorin Constantinescu2 ani în urmă
Un service auto bun si rapid!
Recomand cu caldura!

Am ajuns la Autokat pentru indreptarea si vopsirea barei din spate.
Am fost foarte, foarte multumit.
Oamenii de acolo chiar se straduiesc sa faca o treaba minunata.

Multumesc frumos, Autokat!
Mihai Patrascu
Mihai Patrascu2 ani în urmă
Mi-au ținut mașina o luna fără să-i faca nimic din ce le-am cerut.
Nu sunt în stare sa faca singuri o constatare. După 3 saptamani a trebuit sa ma duc la ei sa facem un un test pentru a le dovedi ca troncane rotile. Într-un final și-au dat seama ca e trebuie schimbate capetele de bare și mi-au cerut 2200ron pentru asa ceva
Later edit: M-a sunat doamna de la Autokat să-mi spună sa rectific.. Era vorba de capete de planetara.
Eu am lăsat masina acolo în urma unui accident, din păcate având asigurare la Euroins. În urma accidentului au apărut mai multe sunete de troncane-li în viraje și huruit-uri (la peste 60km/h). Aceste sunete nu le aveam inainte.
Ideea este simpla după un accident în care nu am fost vinovat EUROINS împreună cu Autokat au reparat doar ce s-a văzut, iar eu trebuie să-mi duc mașina la un alt service, care să-mi dea preturi decente și unde pot avea certitudinea ca îmi repara ce trebuie.
Evenimente & Petreceri
Evenimente & Petreceri2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea . Am rezolvat multe chestii la ei si sunt foarte mulțumit .
Am avut si elemente de vopsit ale mașinii si chiar sunt mult superiori fata de alte Vopsitorii Auto .
Eu recomanda cu încredere acest Service
Mulțumesc Autokat 🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Cristian
Cristian7 ani în urmă
Reparatia a fost rapida, facuta pe RCA
Din pacate usa fata dreapta nu a fost inlocuita corect. Intra apa pe la etansarea de sus.
Nita Alexandru
Nita Alexandru2 ani în urmă
Am avut un accident în trafic, fiind lovit in spate. Pe baza asigurării RCA al celui care m-a lovit, la Euroins,Am fost la biroul daune, după care am fost la service. Mi s-a recomandat service-ul Autokat. Am lăsat mașina luni dimineață și am fost sunat luni, săptămâna următoare, sa merg sa ridic autoturismul. După o examinare amănunțită și completarea documentelor necesare, am plecat cu mașina acasă, fara probleme. Sper că problemele sa nu apară ulterior ! De aceea am acordat 5 stele ! Atât interacțiunea cu personalul cât și modalitatea de rezolvare a situației m-a determinat să acord punctaj maxim !
Locații recomandate