/Ilfov/Atelier de dezmembrari auto

Dezmembrari Belciugatele SRL

Sat Islaz, Jud. Ilfov, DN3, Brănești, România

Dezmembrari Belciugatele SRL
Atelier de dezmembrari auto
3.8
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FC9C+HQ Brănești, România
+40 769 699 883
dezmembraribelciugatele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Pojoga
Bogdan Pojoga2 ani în urmă
Promptitudine si comunicarea impecabila!!!
La 15 min de la solicitarea unei oferte de piesa pe DEZ.RO, am fost contactat cu o oferta concreta, mi-au fost puse la dispozitie si poze (9 buc la o bara spate) . Ulterior am solicitat oferta pt inca 2 piese si comunicarea a decurs ireprosabil !
Preturi ok!
Alex Ciotarla
Alex Ciotarla2 ani în urmă
Asa servicii, rar întâlnești
Bravo vouă!
Patrick Vrabie
Patrick Vrabie4 ani în urmă
Un centru de dezmembrări destul de bine populat cu mașini, se găsesc în special modele populare pe străzile din România, însă în cazul meu, cu un Renault Clio 2, nu am găsit decât doua mașini de pe care am luat o macara.

Am discutat la telefon în urmă cu două săptămâni, iar cei de la recepție mi-au spus că prețul unei macarale de Clio ar fi 200 RON. Am mers zilele trecute în locație, după ce în prealabil am întrebat dacă exista disponibilitate de piesă, fără să mai întreb de preț și...surpriză - la fața locului mi-au zis ca prețul piesei este de 250 RON. Cu tot cu montaj - 350 RON. Destul de piperat!

Eram pe punctul să plec, chiar și după cei peste 50 km dus-întors din București, dar am decis să montez, totuși, piesa, fiind una de origine, Bosch, net superioară celei aftermarket pe care o montasem acum doi ani, achiziționată de nouă.

Avantajul aici este reprezentat de emiterea facturii, garanția de 90 de zile, cât și promptitudinea cu care s-a lucrat, deși am avut emoții cu unul dintre băieții care s-a ocupat de montajul macaralei.

Patronul este genul șmecheros, când am spus că prețul oferit era diferit la telefon, mi-a zis că au înregistrarea telefonică din urmă cu câteva săptămâni, asta deși este ilegal neinformându-și apelanții că discuția ar fi întregistrată , ceea ce încalcă regulile GDPR, lucru pentru care ar putea primi o amendă usturătoare. Practică tipic românească!

Spre comparație, un alt centru de dezmembrări îmi oferea piesa la 150 RON bucata + 100 RON montaj. Dar fără factură și această garație. Vom vedea cât va ține.
Gabi Tachie
Gabi Tachie2 ani în urmă
Hai să începem cu cele bune și există doar una termenul de execuție a lucrări și doar atât .
Totdeauna ți se pune prețul maxim ( exemplu eu - mi sa spus prețul între 1100 și 1500 ) și surpriză mare la ridicarea mașini a apărut prețul de 1500 ce mi sa părut un preț foarte mare pentru lucrarea cea incompletă vis a vis de cele vorbite când am predat mașina și bonus făcută de mântuială de puturoși de avari nici măcar suportul de număr nu la schimbat m-ai bine au prins numărul în negresă sau becul semnalizator lăsat defect de lenea de a prine o mufă

La prețul pieselor din dezmembrări am dedus ca sânt prețuri cel puțin duble .
Am întrebat prețul unor jante și wow a ieșit porumbelul din gură doar 700 de lei ce la alte dezmembrări este 300 deci faceți și voi comparația de prețurile minune .
Una peste alta total dezamăgit .
Adrian Zo
Adrian Zo2 ani în urmă
Saracii, si-au pierdut mintile probabil. Cer pt piese second hand, vechi de 18 ani, un pret mai mare decat piesa noua originala. Absolut hilar.
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Nu se negociază nimic, deși aceleași produse se găsesc pe piața la preturi mult mai mici. Au preturi de parca ar fi noi 😅😅😅
Robică RomânulUngur
Robică RomânulUngur2 ani în urmă
Preturi incredibil de mari. Personalul care da impresia ca nu vrea sa vanda .... "am alti clienti care abia asteapta sa ia piesele ". (Ex: 2 diuze stropitoare simple si 2 cleme de plastic la un pret de 150 de lei, aproape dublu fata de pretul de nou! ) Desi in trecut am mai cumparat de la ei, acum ca am observat ca s-a schimbat conducerea , nu am sa mai calc acolo. Nu recomand decat daca vreti sa va enervati si sa va deplasati degeaba.
Tudor Andreica
Tudor Andreica2 ani în urmă
Preturi mai mult decat duble fata de cele normale.Pentru placutele de frana si burdufurile de planetare la un Logan 1,4 MPI fabricatie 2008 au cerut 1450 lei.Cand m-am uitat sub masina nu era schimbat decat burduful din stanga.Recomand celor care vor sa piarda bani!
Locații recomandate