/Ilfov/Atelier de dezmembrari auto

Reteaua Auto SRL

Șoseaua Alexandriei 548c, Bragadiru 077025, România

Reteaua Auto SRL
Atelier de dezmembrari auto
2.9
47 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
9X68+2Q Bragadiru, România
+40 730 086 242
dezmembrari-bragadiru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ADRIAN1 an în urmă
Nesimțiți
Preturi mari
Nici daca ceri nu dau bon fiscal
Catalin Mihnea Donescu
Catalin Mihnea Donescu2 ani în urmă
Le lipseste o sigla,umbli de nebun ca sa ii poti gasi.Odata gasiti,am rezolvat pozitiv ce cautam,comunicare buna,preturi decente.
Dragos Stanisor
Dragos Stanisor2 ani în urmă
Suna la ei de 3 zile, de câte ori am sunat mi au zis ca verifica ei piesa si ma suna înapoi in 10 minute, probabil nu ii interesează sa își vândă piesele, nu recomand.
George ilie
George ilie2 ani în urmă
nu recomand, incompetenta este la ea acasa , nu va pierdeti vremea cu ei, veti fi dezamagiti.
Adrian Saru
Adrian Saru2 ani în urmă
Cu părere de rău dar nu sunt oameni serioși...
Pun oameni pe drum degeaba și îți vorbesc și de sus... Rușine....
Poem Hub
Poem Hub5 ani în urmă
NU recomand nimanui sa caute piese la ei!I-am ales pt ca sunt aproape de locatia mea,am sunat sa intreb daca au piesa pe care o caut,MI-a raspuns o duduie care mi*a spus ca au ce caut dar sa revin pt detalii gen pret ,culoare peste 30 minute.OK asa am facut am sunat peste 30 min.Uitase insa si mi---a spus sa revin dupa alte 30 min.M - am inarmat cu rabdare dar am pierdut inutil o ora din timpul meu. Am mers la locatia lor si am fost pus pe stand by,sa astept iarasi .Dupa ce am inceput sa vociferez,a venit o a treia persoana care mi a adus o aripa ruginita si care nu se potrivea la masina mea pe care incerca sa mi-o vanda cu 150 lei spunand ca se potriveste la orice tip de masina,SA VA FIE rusine,pentru nesimtirea si incompetenta de care da ti dovada.ar trebui sa nu mai primiti licenta de functionare atata timp cat nu va faceti treaba bine! SPER ca plangerea pe care o sa o fac la protectia consumatorului si la alte organe abilitate sa reuseasca sa schimbe ceva in comportamentul vostru fata de cei care va baga bani in buzunar!
Virgiliu Marinescu
Virgiliu Marinescu2 ani în urmă
Buna ziua. O experiență total neplăcută, ca să nu zic dezastruoasă. Am sunat și am vb cu cineva pt o piesa și mi s-a spus ca o au si să vin la ei să o iau.Am facut 20 km dus si 20 intors ,iar piesa nu era compatibilă. Am comandat de la Cluj si a venit in doua zile perfectă. Va dau un sfat,ocoliti aceasta firma.... Am uitat sa va apun ca piesa sosita de la Cluj era noua si a costat ,cu tot cu transport,mai putin decat benzina oe care am consumat-o eu!.
Tudor Felician
Tudor Felician2 ani în urmă
Nu recomand.După ce bați atâta drum până acolo,apare o duduie care te tratează cu aroganță,de parcă ea ar ști tot și tu nu ști nimic,și ți-ar da gratis ce te interesează,și după ce îi spui ce te interesează,dispare la modul că se duce să-ți caute ce vrei,și aștepți ceva timp,după care numai apare ea,trimite pe altcineva să-ți spună că nu are.Dezamăgitor.
Daniel Mihai
Daniel Mihai2 ani în urmă
Vai si amar. Dezastru e putin spus, astepti 15 minute la poarta dupa care vine cnv sa te intrebe ce vrei, mai stai iar 15-20 minute dupa piesa...si dupa sa realizezi ca piesa care iti este adusa este dupa cealalta parte sau pentru alt tip de masina.
Locații recomandate