/Ilfov/Atelier de dezmembrari auto

AD Garage Damar

Bulevardul Biruinței nr. 89, Pantelimon 739571, România

AD Garage Damar
Atelier de dezmembrari auto
4.2
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C6XC+MJ Pantelimon, România
+40 726 260 249
damarservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Marin
Daniel Marin2 ani în urmă
service de prestigiu ! reparatii rapide vopsitorie profi recomand cu incredere ! Catalin om de cuvant , te indruma cum sa deschizi dosarul de dauna sa rezolvi mai repede reparatia ! Felicitari AD Garage Damar
Petru I
Petru I2 ani în urmă
Am avut o experienta buna chiar inainte sa cada City. Este vorba de o inlocuire si vopsire bara spate. Inregistrarea dosarului de dauna, programarea si rezolvarea au fost ok.
Ionica silvia ion
Ionica silvia ion2 ani în urmă
Depinde de cât de prompți vor fi la următoarea vizită,pe care în mod normal nu ar fi trebuit să o mai fac..!!!( dc mai adaug sau nu vreo stea),momentan nici asta nu ar trebui..
Probabil, văzând mă femeie,și mai cu seamă că nu am fost de acord să repar mașina avariată de către un client cu asigurare la City Insurance,( acolo m au programat cei de la firmă de asigurări pentru deschiderea dosarului de daună),atitudinea domnului inspector s a schimbat la 360 de grade,punandu mi în mână un postit cu un număr de tichet, și spunând sec:"mergeți dna cu ăsta ,unde vreți să vă reparați mașina "... Era oare atât de greu,a mi se explica mai multe??? Sau doar dacă "porți pantaloni" ( să nu spun altfel..,ești luat în seamă?
Recunosc că la acel moment nu știam că de fapt ,trebuie să mi se elibereze un certificat constatator, pe care să îl prezint la reprezentanta unde doresc repararea mașinii. Mergând la reprezentanța (unde cei de acolo ,îmi cunosc și fac reviziile de când am cumpărat aceasta masină),mi se spune cu regret că aceea hârtie se putea da pe loc 🙄...culmea...de inspectorul care deschide dosarul 🙄

Așadar revin cu telefon,și.mă cam șutuie către firma de asigurări, iar firma de asigurări îmi spune că certificatul respectiv trebuie eliberat de unde m au trimis cu programarea..
Așadar o altă vizită ,un alt timp pierdut..
De aceea ,dc se va rezolva la următoarea vizită adaug sau nu și alte stele....și îmi voi revizui clar și recenzia....până atunci ....
..
Ion Bornea
Ion Bornea2 ani în urmă
Un service auto de calitate, personal specializat și amabil ! Recomand cu incredere!
Daniel daniel
Daniel daniel2 ani în urmă
Totul a decurs normal cum trebyie sa decurga in fiecare service.
Petre C Clau
Petre C Clau2 ani în urmă
Personalul este ok ,vom vedea cum lucreaza cans voi lua masina din service
Maricel Arhire
Maricel Arhire2 ani în urmă
La ora 8:30 am fost programați pentru constatare de rep.de tinichigerie ,iar la ora 9:00 am plecat cu mașină la schimb ! Foarte mulțumit în primă fază !
Stefan Petrea
Stefan Petrea2 ani în urmă
Deși într-o perioadă aglomerată și cu lipsă de personal ( concediu ), o geometrie, vopsire și îndreptare aripă, bară față + jantă tinichigerie/ vopsire, s-au mișcat foarte repede băieții și cu o calitate foarte bună. Mă declar mulțumit de servicii, recomand!
Locații recomandate