/Iasi/Atelier de dezmembrari auto

Carbreaker - Dezmembrari Auto Multimarca Iasi

Str. Fântânelor, Iaşi, Brătuleni, E583 DN28 Comuna Miroslava, 700259, România

Carbreaker - Dezmembrari Auto Multimarca Iasi
Atelier de dezmembrari auto
3.8
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5FQ3+CF Iași, România
+40 746 092 863
carbreaker.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Galu Anton - Iulian
Galu Anton - Iulian2 ani în urmă
Deși am sunat toată ziua la Nr de telefon, am lăsat mesaje și pe WhatsApp, nu a răspuns nimeni. Am ga ut totuși un duel din Bucium până în valea Lupului bot că programul e afișat pna la ora 14, sambata. Când am ajuns, la ora 12:40 mi-a spus cineva de după gard că sunt plecați băieții care dezmembrează de la ora 12 și să mă întorc luni... Foarte frumos!
Gheorghe Iulian Ichim
Gheorghe Iulian Ichim2 ani în urmă
Seriozitate. Într-adevăr preturile sunt putin mai ridicate dar dacă iei in calcul garanția de 30 de zile si faptul ca iti returnează banii sau înlocuiesc piesele in această perioadă, eu spun că merită.
Ciobanu Ovidiu
Ciobanu Ovidiu2 ani în urmă
Personal amabil, chiar dacă nu am găsit piesa căutată!
Mytzu Leon
Mytzu Leon4 ani în urmă
Am luat de la ei o piesa ce trece de 1000 lei si au fost foarte prompti, piesa functioneaza perfect, am fost foarte multumit pentru prima experienta cu ei.
Insa a doua experienta a lasat mult de dorit. Am vrut sa mai achizitionez de la ei o piesa si am sunat de vreo 5 ori, de dimineata pana aproape de finalul programului si nici la ultimul apel nu s-au dus sa caute piesa. Banuiesc ca aveau nevoie de mai multe zile sa caute o piesa. Am ramas cu un gust amar dupa a doua experienta cu ei.
Iulian gradinariu
Iulian gradinariu2 ani în urmă
Pe afară e vopsit gardul înăuntru e leopardul!Mult zgomot pe net dar nimic pe teren !De altfel locația e undeva in camp deschis. Probabil că le e greu să dea ochii cu potențialii clienți!
Traian melinte
Traian melinte2 ani în urmă
Foarte amabili, preturi ok, sfaturi si solutii din partea lor. Apreciez.
Daniel Bejan
Daniel Bejan2 ani în urmă
Sunt inscrisi pe siteul PieseAuto.ro!Vad acolo o pompa ABS la pretul de 249 de lei exact cu codul electronicii de care aveam eu nevoie.Le trimit linkul pe whatsap si dupa o ora ma contacteaza unul care incearca sa ma imbarlige ca de fapt aia din imagine nu este ce trebuie dar ma poate ajuta cu ce vreau eu la pretul de 500 de lei!!!Ii zic ca este cam scumpa si atunci zice ca o poate lasa la 400!Niste excroci!Bineinteles ca nu am mai comandat de la ei si nici nu o voi mai face!
Andrei Grumei
Andrei Grumei2 ani în urmă
II contactez pe Facebook pentru un far. Raspund rapid si imi dau si un pret. ii caut din nou, sa ii intreb cand pot ridica piesa: pauza. La pranz ii sun,
imi raspunde un domn, foarte amabil, dar total pe dinafara. Imi spune ca revine in scurt timp cu informatii si oferte. Restul zilei nu a mai raspuns la telefon, nici pe facebook - m-a lasat total in aer.
M-a sunat a doua zi pe la pranz, dar era deja prea tarziu. Daca le ia 24+ ore sa spuna daca au o piesa sau nu, cine stie cat dura sa o si achizitionez ? 1 saptamana? o luna? Total neprofesinal si total dezamagit.
Locații recomandate