/Iasi/Atelier de dezmembrari auto

Luk Autoreifen

Strada Sfântul Ioan nr 21, Iași 700381, România

Luk Autoreifen
Atelier de dezmembrari auto
2.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JWV+PW Iași, România
+40 756 487 483
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costel dumitru
Costel dumitru4 ani în urmă
Am cumparat de la aceasta firma de dezmembrari o fata completa de A Class si aveau 2 masini la dezmembrat, au facut poze la masina buna cu carte de germania si au trimis piesele de pe una nasoala.Nu recomand sunt nis TEPARI ! Nu am primit factura desi am platit avans in contul firmei.
Ionut Remus
Ionut Remus2 ani în urmă
Cea mai urata experianta avuta! Feriti-va cat puteti de aceasta firma! Concret: am achizionat o piesa ce, dupa ce am verificat-o pe masina mea, am constatat ca nu era buna, am vrut s-o returnez si m-am ales doar cu un scandal grosolan, neacceptand inapoi piesa.
Cristian RUCSANDA
Cristian RUCSANDA2 ani în urmă
Am comandat faruri pentru Europa (lucru confirmat expres) și am primit de Anglia și cu clemele rupte. FĂRĂ FACTURĂ FISCALĂ. Refuză returul și mă "încurajează" să le vând eu...
Miguelle Corleone
Miguelle Corleone2 ani în urmă
Niste hoti! Mint clientii ca dau garantie si defapt vand piese stricate fara bon fiscal fara garantie fara nimic !!!! Te mai si injura daca zici de garantie!!! Trimiteti le garda financiara sa i inchida !!! Nu stiu cum de inca exista dupa atatia ani de tepe !!! Ce corupti ii tin pe astia in viata!?!?!
Marius Aaas
Marius Aaas2 ani în urmă
Am cumparat o fuzeta pentru Audi A6 si prima era un alt tip de senzor s-a rezolvat au schimbat-o cu alta. Am luat si alte piese sunt OK.
Mihaela Radu
Mihaela Radu2 ani în urmă
Teapa mare, nu dau garantie, fara bon fiscal, piese defecte si singurele recenzii de 5 stele sunt de la angajator :))) in rest toti stim ca sunt doar niste mincinosi care dau tepe, fara a avea bun simt fata de "clinetii lor".
Marius Ursachi Hanganu
Marius Ursachi Hanganu2 ani în urmă
Bună seara! Experiența mea la Lui a fost una plăcută pot s pune! Cu toate că am primit o piesă care nu era potrivită pentru mașină mea au fost extrem de drăguți să o schimbe! Așa că sunt ok , părerea mea!
Oscar Bogdan
Oscar Bogdan2 ani în urmă
Au trimis un produs deteriorat, nespecificand toate defectele lui. Au solicitat sa platesc transportul de 2 ori pentru a returna produsul.
Locații recomandate