/Buzau/Atelier de dezmembrari auto

Autorolla Dezmembrari

str. Principala , nr. 1 , sat, Gura Câlnăului 127653, România

Autorolla Dezmembrari
Atelier de dezmembrari auto
4.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RRR+2C Gura Câlnăului, România
+40 744 519 579
autorolla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian - Bogdan Hulea
Cristian - Bogdan Hulea2 ani în urmă
Review dupa o zi de la comana. Am comandat la ei un compresor AC si un ventilator toate pt Golf 6, 1.6 TDI. Compresorul a fost perfect, insa ventilatorul nu sa potrivit fiind de alt model. Comandand unul nou pentru ca ma grabesc sa folosesc masina, au fost deacord sa returnez piesa. Sincer, ii recomand, pentru ca in afara de faptul ca mi-au oferit o piesa buna ( compresorul ) au fost in atat de draguti sa mearga si sa puna piesele la un maxi-taxi care fac drumuri Bucuresti - Tecuci! Cu siguranta voi mai colabora cu dansii. Pe mine m-au castigat ca si client.
Vali Ilie
Vali Ilie2 ani în urmă
O firma care se respecta și își respecta clienții, de fiecare data când am apelat la serviciile @AutorollaDezmembrari au dat dovada de seriozitate, implicare și profesionalism! Recomand cu încredere, nota 10!
Vlad vlad
Vlad vlad2 ani în urmă
Calitate pret foarte buna! Am cumparat un alternator de A6 C6 , deoarece nu am vrut sa astept reconditionarea celui vechi . Toate bune si frumoase, am comandat piesa prin curier, am primit o a doua zi pe curier. A montat mecanicul alternatorul si masina merge brici ! Urmeaza ambreiajul in toamna asta, mi-a zis mecanicul sa il schimb, astept o oferta buna de la voi :)
George Apostol
George Apostol2 ani în urmă
NU RECOMAND !!!

Am sunat la acest parc de dezmembrări pentru o planetara de Dacia Solenza, mi au zis că au la 100 lei in stare foarte buna .... După 45 km de mers până la destinație mi a prezentat 3 planetare stricate , burduf rupt, joc in tripoda ( fier vechi ) ... Personalul a fost foarte arogant și vorbesc urat cu clienții....
Daniel Mihail
Daniel Mihail4 ani în urmă
Pacat ca nu pot oferi mai putin de o stea..am intrebat pe olx dsp un produs de.al lor..mi.au spus pretul 150 de ron..iar cand am mers la sediu sa.l cumpar mi.au cerut 250 ron..oameni fara caracter...si nu.mai zic de atitudine.una de superioritate..pacat ca nu pot oferi raspuns la ce ati postat ...sa va fie rusine..i.am aratat mesajul de pe olx cu pretul cerut
.si ala ca nu.i pot zice altfel mi.a zis ca asta e pretul
.rusinneeeeee pt raspuns..
Andrei Gabriel
Andrei Gabriel5 ani în urmă
Sunt niste TEPARI !!!!!! Am comandat de la ei scaunele din fata pentru un Ssangyong Rexton (din discutiile telefonice mi-au garantat ca scaunele sunt in stare perfecta ca au memorie, sunt electrice si au incalzire - ceea ce ma interesa pe mine) iar cand le-am primit scaunul pasagerului era complet dar cel al soferului nu avea nici macar suportul de prins in podeaua masinii si cand i-am sunat mi-a zis simplu sa iau suportul de pe scaunul meu si sa il pun pe cel trimis de ei, efectiv scaunul nu putea fi folosit, toate firele de la partea electrica fiind taiate si fara suport de prindere !!!!! Scaunele au fost 500 lei si tranportul l-am platit aproximativ 250 lei. Niste nesimtiti !!! Am atasat si o fotografie ca sa va puteti da seama, cel din dreapta este un scaun complet si cel din stanga este scaunul trimis de acestia !!
Marius Țițeică
Marius Țițeică2 ani în urmă
prea scump🤨🤨🤨pe o ramă de filtru de polen,(din plastic30/25cm)mi-ați luat 100 de lei și nici măcar nouă nu costă atât!🤨🤨🤨🤨
Ionut Bogdan
Ionut Bogdan2 ani în urmă
De aici puteti cumpara piese originale sh, care au fost verificate in prealabil de catre angajatii Autorolla. Recomand cu incredere!
Locații recomandate