/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

Service Bmw E46

Strada Înclinată 129, București 050202, România

Service Bmw E46
Atelier de dezmembrari auto
4.2
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C33P+GQ București, România
+40 736 932 335
dezmembrari-bmw-e46-service-bmw-e46.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Ramon
Marius Ramon2 ani în urmă
Adevărați profesioniști, foarte serioși si amabili. Va mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat, reparație de nota 10!! Mult succes în continuare!!!
Adrian Matache
Adrian Matache2 ani în urmă
Personal drăguț, care explica ce probleme are masina, spune de la început cat costa
George Gheo
George Gheo2 ani în urmă
Am fost la ei sa schimb distributia si simeringuri supape, totul a fost facut intr-un mod profesionist, iar simeringurile au fost schimbate fara sa se demonteze chiulasa.
Florin Gheorghe-Pop
Florin Gheorghe-Pop4 ani în urmă
Ma asteptam sa gasesc un service, in schimb am gasit un singur baiat intr-o hala, ce-i drept imbracat frumos, intr-o salopeta de lucru curata. Hala este dotata cu elevator pt masini. Dar de ce doar o stea? Pentru ca dupa ce a pus testerul pe masina si a aflat ca nu porneste din cauza pompei de combustibil a luat o ranga si a inceput sa loveasca masina dedesupt in capacul sub care se afla pompa. De ce? Pentru ca a mai facut asta la alte masini si dupa ce au fost lovite au pornit. Deci principiul este nu vrea sa mearga catarul, batel pana-i intra mintile in cap si pleaca. Concluzie, nu recomand. I-am dat 50 de lei pt ca mi-a batut masina cea incapatinata care nu a pornit nici batuta, si am mers in alt service unde am schimbat pompa si surpriza, masina a pornit fara sa fie nevoie sa o mai bat.
The Gamer Comrade
The Gamer Comrade4 ani în urmă
Jenant. Am fost anul trecut, si din gramada de chestii de care aveam nevoie pt. al meu e46 nu aveau absolut nimic. Ce fel de service "dezmembrari bmw e46" nu are NIMIC pt. e46? Ori e asta, ori au si le vand ca fiind piese "noi". Tind sa cred ca doar cei cu review-uri negative au vizitat locatia, pt. ca intr-adevar e o... nici nu poti sa-i spui hala, e un garaj mai mare in cel mai indepartat fund al unei curti de fabrici sau ce-o fi acolo. Un asa-zis mecanic si trei oameni care stateau la cafea si tigara si-si dadeau cu parerea. Si dupa tot chinul de-ai gasi, am fost aproape trimis acasa pt. ca habar n-aveau cum pot sa ma ajute cu nici una din cele 3 probleme minore pe care le aveam. In ultima clipa s-au decis totusi sa improvizeze in privinta scaparii antigelului pe undeva prin instalatie si sa puna si un vas teoretic nou (al carui senzor s-a declansat instant dupa) motiv pt. care acum dupa cateva luni practic mai ca mi-a explodat antigelul din instalatie si a curs tot in 20 de metri de mers. Nu-i problema, s-a rezolvat la un alt service problema acum mult mai grava, in doua-trei ore.

Acum probabil si eu o sa primesc raspuns cum au primit ceilalti cu review-uri negative, cum ca n-am fost, sau mint sau mai stiu eu ce. Asta ce inseamna ca ori aveti niste standarde extrem, extrem de joase ori sunteti pur si simplu plini de rea intentie. Insa oricine-ar ajunge acolo isi da seama ca doar review-urile negative sunt reale de la prima privire.
Augh Aughh
Augh Aughh5 ani în urmă
Foarte jalnica locatia, in cea mai mare tiganie, drumu este infect am mers cu 0-1 treapta viteza am ajuns la locatie într-un hangar cu alte masini la reparat decât bmw,un mecanic inteligent si 10 gură casca , a trebuit sa ma bag eu in seamă cu el si sa sa raspunda ca nu are timp sa vin peste o săptămâna pentru un bec aprins adica pus testerul made in saracia. JALNIC.
Marius Stanescu
Marius Stanescu6 ani în urmă
Foarte priceputi si de treaba baietii. Am schimbat simeringurile de la supape la ei, dupa lungi cautari de mecanici. Majoritatea mecanicilor nu se baga sau trebuie sa vinzi masina ca sa poti achita si nici asa, nu garanteaza lucrarea. Baietii stiu ce fac si fac bine!
Andrei Vasile
Andrei Vasile6 ani în urmă
Meseriasi oamenii. Am avut o problema cu care m-am chinuit 2 ani si jumatate de la un mecanic la altul. Instant baietii au identificat-o si in 2 zile a fost gata. Drept proba, am facut jumatate de Europa dupa si nicio problema. Recomand!
Locații recomandate