/Botosani/Atelier de dezmembrari auto

Auto Padre

Strada Alexandr Sergheevici Pușkin 128, Botoșani 717110, România

Auto Padre
Atelier de dezmembrari auto
4.1
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMHM+QC Botoșani, România
+40 742 909 498
autopadre.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rares Batir
Rares Batir2 ani în urmă
Super ok. Personal amabil si calificat, care se adapteaza la cerintele clintului.
Marius Vasea
Marius Vasea2 ani în urmă
Am o masina kia shuma din anul 2000 si vroiam sa imi repar ventilatorul din bord! Cineva mi a recomandat aceasta firma..am ajuns ...si am vorbit cu seful de atelier! Cand i am zis problema s a uitat la mine ciudat si mi a raspuns malitios ca nu are " program " pentru masina mea si ca in viata lui nu a vazut o altfel de masina!!!! Whaaattt??!!! Tin sa precizez ca recent am reparat aceeasi masina in Olanda , fara figuri sau aere de superioritate! De asemenea a fost reparata si in Malta! Tot fara figuri! Rusinica! Deci in concluzie...aveti grija cu ce masini va duceti la reparat!!!👎👎👎👎👎👎
Akatori Anonymous
Akatori Anonymous5 ani în urmă
Un service foarte bun, cu un preț pe măsură dar chiar și așa tot aleg sa îmi repar mașinile intr-un loc în care am încredere și care își merită banii. Recomand.
Mihai Mke
Mihai Mke6 ani în urmă
Un service foarte bun cu oameni foarte prietenoși e un loc perfect sa iti repari mașina e plăcut ca ai sus loc unde sa stai sa te relaxezi masa de biliard tv canapele ..
Iulian Balinisteanu
Iulian Balinisteanu2 ani în urmă
Intr-un cuvant: Neprofesionalism.

Pe scurt, s-a constatat ca trebuie schimbat ambreiajul + un cererea mea de a schimba un etrier frana spate. Am lasat masina acolo, am trimis pe cineva sa o ridice cand a fost gata.

In momentul cand am ridicat-o masina facea un zgomot de esapament incredibil, imposibil de ignorat. Zgomot care nu exista deloc in momentul cand am lasat masina acolo. Ulterior am aflat de la alt service ca racordul flexibil era fisurat.

Cand am sunat sa raportez problema, raspunsul a fost ca ei au observat ca ceva nu este in regula cu esapamentul (minciuna, am adus-o personal) dar noi ne-am inteles numai pentru ambreiaj. Poftim? Chiar era asa de greu sa imi dai un telefon, sa imi spui ca a aparut o problema intre timp, o rezolvam si pe asta? Vin sa ridic masina si o iau cu alta problema?

Bonus, fata de la receptie ori avea o zi proasta ori nu stie sa se comporte cu clientii. Comunicare zero, stai in fata ei 10 minute sa astepti un raspuns, ignore total. Abia scoate 2 vorbe, daca asta este nivelul de servicii si comunicare si deservire a clientilor va zic evitati.

Concluzie, am schimbat ambreiajul, am plecat cu racordul flexibil fisurat (nu le-a pasat pur si simplu), iar problema cu etrierul de frana nu s-a rezolvat (probabil mai era o problema acolo, dar nu s-au deranjat sa ma mai sune).
Alex Marin
Alex Marin2 ani în urmă
Vă recomand să închideți pentru că nu vă puteți numi service autorizat. Nu am primit factură pentru manoperă/piese. Nu am fost întrebat dacă sunt de acord cu anumite intervenții asupra mașinii (in cazul meu o soluție pentru curățarea dpf ului). Mi-au recomandat anularea egr ului și dpf ului (am primit și o reducere dacă mă duceam intr-un loc recomandat de ei). Ce service autorizat de RAR recomandă așa ceva? Care e diferența între voi și un service de la colțul blocului? Problema mașinii a fost rezolvată în altă parte, fără a interveni asupra egr ului/dpf ului. Concluzie: pentru o diagnoză și o soluție de curățare dpf pentru care am plătit 643 lei(repet, fără factură) am așteptat o săptămână degeaba, fara a rezolva ceva.
Cuvânt de folos
Cuvânt de folos2 ani în urmă
Nu recomand. Am mers cu mașina să îmi schimb plăcuțele de frână și să îmi repar frâna de mână (trebuia să o ridic aproape vertical sa țină). Mi-au schimbat sabotii si placutele dar frana de mana, acum dupa trei saptamani de la reparatie, este la fel plus ca, la viteza mare la roata din dreapta se aude un suierat continuu. Nebunie.
Prazniciuc Sorina
Prazniciuc Sorina2 ani în urmă
Recomand ...amabili...promți ....Profesionaliști.Dacă v a fi nevoie sigur voi mai apela la serviciile lor.
Locații recomandate