/Bistrita nasaud/Atelier de dezmembrari auto

Chiuloasa Srl

Str. Poligonului, 1, Bistrita, Bistrita-Nasaud, 420063, Bistrița 420160, România

Chiuloasa Srl
Atelier de dezmembrari auto
4.3
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FJ8+2V Bistrița, România
+40 263 238 442
chiuloasa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raffael RS
Raffael RS2 ani în urmă
Foarte neserioși personalul aștepta șpagă daca dorești să faci o chiuloasă la urgenta plus ce i doi pociumpi de la ușă sunt foarte aroganti
Ifrim radu
Ifrim radu2 ani în urmă
Am fost personal sa o iau o "adaptare"daca pot zice așa ,de la Iași, având nevoie urgent de ea.Super ok administratorul firmei( D-nul cu care am vb și la telefon și face-to-face). Mi-a dat indicații despre montaj și chiar m-a dus în hala unde mi-a arătat la ce trebuie sa fiu atent și ce să verific când voi monta piesa.Multumit de experiența avută.Dau nota 10 pentru comunicare.
Adi
Adi2 ani în urmă
Oameni care știu ca sunt buni în ceea ce fac cu tot ceea ce rezulta din faptul acesta
Emi turtu
Emi turtu2 ani în urmă
Oameni de nota zece,servicii ireproșabile. Recomand cu cea mai mare încredere.
Bogdan Florin
Bogdan Florin2 ani în urmă
20 de mecanici lucrand 50-60 de Chiuloase pe zi!!! cei mai profi!!! Nu poti decat sa admiri buna organizare si profesionalismul de la aceasta firma! Bravo!
Vasile Furcea
Vasile Furcea4 ani în urmă
Colaborez de mai multa vreme ci aceasta
Unitate, ce imi place la ei, in conceptia mea este o unitate lejera, in sensul ca poti rezolva la ei aproape toate problemele, in domeniul, reconditionarii, repararii sau executarea de lucrari, in domeniul prelucrarii, metalelor si reparatiilor de utilaje, mecanisme, motoare etc, etc.
Imi plac si le doresc succes in activitate.
Geo
Geo2 ani în urmă
Am fost intampinat la receptie cu o aroganta iesita din comun, avand un motor dat jos de pe masina, intrebat daca imi da garantie pe lucrare, a inceput sa mi insire tot felul de baliverne, in consecinta, n am lasat motorul, nu recomand firma asta, poate au oamenii mult de lucru si nu le mai trebuie alte lucrari. :) dar se pot refuza clientii intr un mod mai placut, nu cu o aroganta batjocoritoare.
RUSAN CLAUDIU-IOAN
RUSAN CLAUDIU-IOAN2 ani în urmă
Da intradevar aceasta firma am apreciat-o foarte mult in anii trecuti foarte mult...insa acum mint si nu se tin de cuvant, preturile sunt acceptabile, insa hai maine, hai peste 2 zile, azi nu am putut lucra, si tot asa te tin cu saptamanile. Imi pare rau dar nu ii mai cred
Locații recomandate