/Arges/Atelier de dezmembrari auto

NASICOM S.R.L.PITESTI-CASTROL SERVICE PLUS

Strada Prundu Mic 8, Pitești 110183, România

NASICOM S.R.L.PITESTI-CASTROL SERVICE PLUS
Atelier de dezmembrari auto
4.5
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWJ7+9J Pitești, România
+40 722 300 865
nasicom-srl-automeister-pitesti-castrol.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena C
Elena C2 ani în urmă
Personal amabil, profesioniști și ceia ce mi-a plăcut cel mai mult este că ai acces în interiorul servisului astfel ca poți vedea ce fac la mașina ta. Am fost reticenta sa merg la ei după ce am citit recenziile, dar am constatat ca nu este adevărat ce am citit. Recomand și menționez ca " nimeni nu poate mulțumi pe toată lumea "
Marian Stanciu
Marian Stanciu2 ani în urmă
De data asta la mecanic a fost ok, dar ce nu înteleg este de ce am platit proba la sfarsit ? Pentru acea proba eu trebuia sa primesc ceva , pentru că au mers doi mecanici să-si cumpere mâncare si să ia alta masina de la reprezentanta Audi
LuckyLegoRO
LuckyLegoRO2 ani în urmă
Cel mai bun recomand preturi foarte bune si service ff bun
FLORINA GRIGORE
FLORINA GRIGORE3 ani în urmă
Recomand! Servicii de calitate si personal amabil si profesionist! A fost sotul cu masina aici si suntem foarte multumiti. Problemele au fost rezolvate cu promtitudine, materiale si servicii de calitate, nimic ,,incarcat"" pe factura!
Mike
Mike4 ani în urmă
Profesionalism. Calitatea se vede si acest lucru ma bucura. Pot spune ca, din punctul meu de vedere, este cel mai bun service din Pitesti. Keep up the good work!
Liviu Nicolescu
Liviu Nicolescu2 ani în urmă
Un service de cea mai bună calitate. Recomand.
GEORGE-ALIN Ionita
GEORGE-ALIN Ionita2 ani în urmă
Firma neserioasa !!! Te incarca cu diferite piese care nu erau necesare, iar la facturare iti dubleaza suma pe care ti-o comunica initial. La receptie fiind pe langa casiera si un agent , si o doamna (patroana sau sotia patronului) gretoasa din cale-afara si pusa pe scandal . RUSINE !!!!!!!!!
Creative Management
Creative Management2 ani în urmă
Mecanici foarte buni, foarte implicați și rapizi, se ajutau intre ei. Personalul de la Recepție.. foarte amabili..Service foarte curat, preluare și predare mașină cu folie. Preț foarte bun. Spațiu de așteptare curat. Localizare foarte accesibila. S-a respectat programarea.
Locații recomandate