/Iasi/Arhitect

Delcar

Strada Arhitect Ioan Berindei, Iași 700615, România

Delcar
Arhitect
4.2
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HRH+P6 Iași, România
+40 232 222 888
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mona Gabriela
Mona Gabriela2 ani în urmă
Am primit initial un pret pentru manopera si apoi cand am cerut factura pentru reparatie mi s-a zis ca trebuie sa achit in plus TVA atat pentru piese si manopera pe langa toate preturile primite initial care nu erau deloc mici.
Oana Maria Țevelei
Oana Maria Țevelei2 ani în urmă
Nu eliberează factură sau bon fiscal, după o treabă "în care ei susțin că nu au nici o vina" eu nu am nimic la mână pentru cei 400 lei pierduți și câteva ore mai târziu mașina era tractată pe platformă murind în mijlocul drumului.
Macovei Gabriel Madalin
Macovei Gabriel Madalin4 ani în urmă
Nu am nimic cu inginerii si sefii de atelier, dar agajatii au o chef de treaba .... si o fac in doru' lelii. Elemente noi de caroserie, lovite si zgariate de catre muncitori. Masina jegoasa si prafuita interior-exterior plus o urma serioasa de mastic pe bacheta din spate. Mai pe scurt fugiti in alta parte.
Stefan Moruz
Stefan Moruz4 ani în urmă
Imi fac o programare de miercuri pentru un schimb de distributie si imi spune sa vin luni la ora 08:00, ajung in fața servisului sa vad peste tot inchis, am vazut un garaj "mecanica" deschis si zic "am si eu o programare pe pentru un schimb de distributie la ora 8, astazi, raspuns.. astazi este "sarbatoare si nu se lucreaza" intrebare, de ce a-ti mai facut programarea daca nu se lucreaza? Lipsa de neatentie, felicitari!
Laura Marinela Ailioaie
Laura Marinela Ailioaie5 ani în urmă
DELCAR este o firma foarte serioasă. Inalt profesionalism in diagnosticarea problemelor mașinii, comandarea intotdeauna a celor mai bune piese și repararea imediată. Intregul personal este foarte amabil și extrem de eficient! Atmosfera in sala de așteptare este relaxantă și intotdeauna am plecat foarte mulțumită, sigură din nou la volanul mașinii mele că totul este in regulă și sunt din nou in deplină siguranță in mașina pe care o iubesc! Este o firmă de cinci stele, iar personalul merită nota 10 plus!!! Au cele mai bune prețuri! Bravo, DELCAR! Dr.Laura Ailioaie
Mario Dante
Mario Dante2 ani în urmă
Rog pe toți cei care aveți de gând să mergeți la acest service.. NU O FACETI! Pe partea de tinichigerie și vopsitorie am înțeles că stau bine..să stea.. PE PARTEA DE MECANICĂ ISI BAT JOC EFECTIV DE OAMENI! 3 LUNI SI M AM ALES DOAR CU PIESE LIPSĂ. Da, efectiv îmi lipseau piese de pe mașină..și nu, nu fuseseră scoase să le vânda mai departe.. le a scos cel mai incompetent om pe care l am cunoscut vreodată. Domnul mecanic Marian. Mi am recuperat piesele ulterior, aceasta erau aruncate la întâmplare.
Cel mai neserios service din Iași! Ei fac treabă doar pentru pharma taxi. In rest își bat joc de oameni. Un sictir de la ultimul mecanic până la primul șef în funcție! Am scăpat de coșmarul lor doar cu pastile.
Feriți va de ei!
Ionutz Robi
Ionutz Robi2 ani în urmă
Am avut de schimbat ambreiajul la un BMW seria 3, totul ok, am dus mașina acolo perfect funcțională. Am luat mașina după 3 zile de acolo. Toate bune și frumoase. Am plecat de la Iași la Bârlad, acasă. Am ajuns la Bârlad, am stat 2 minute cu motorul pornit sa deschid poarta. În acest timp mașina a început sa bâlbâie și a murit motorul. Am încercat sa pornesc motorul din nou, fără rezultat. A făcut scurt și mi s-a ars calculatorul. Cum? Mecanicul, a prins câteva fire de la electromotor în cutie, când a montat-o la loc. L-am sunat pe domnul Marian sa ii aduc la cunoștință a doua zi. Dansul nu a avut nici o explicație. Când am mers acolo, la fata locului, mecanicul care s-a ocupat de mașină, mai avea puțin și mă dădea afara, ca nu are cum sa fie din cauza lui... Trageți concluzii. Am rămas fără mașina din cauza unor incompetenți..mentionez ca nu am primit factura sau deviz... Va sfătuiesc sa mergeti în alta parte.. Numai bine.
Razvan Razvan
Razvan Razvan2 ani în urmă
O experienta foarte placuta. Am apelat la dumnealor pentru aripa noua + bara fata vopsita. Am lasat masina luni iar joi a fost gata cu toate ca au spus ca va dura pana vineri deci o surpriza placuta. Culoarea arata super, elementele sunt vopsite si montate foarte bine. Baietii sunt amabili iar inginerul m-a asteptat aproape o ora peste program sa ridic masina intrucat nu am reusit sa ajung la ora stabilita. Recomand !
Locații recomandate