/Dolj/Arhitect

Cofetăria Damarin

Bulevardul Oltenia 9, Craiova, România

Cofetăria Damarin
Arhitect
4
144 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8QQJ+5H Craiova, România
+40 251 586 284
cofetariadamarin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Corina318 zile în urmă
Am ales Damarin pentru a-mi face Candy barul și tortul la nunta.
Las de o parte faptul ca nu am avut o comunicare foarte buna cu personalul, de obicei mi se spunea ca sunt foarte Ocupați.
M am trezit in seara nunții ca mi-au greșit candy barul… pe prăjituri au fost alte nume decât ale noastre și mult mai mic… la un preț total de 8200 de lei(se înțelege ca pretențiile asupra prăjiturilor erau foarte mari). Nu am primit niciun fel de explicație, ba chiar mi s a spus ca pot înlătura și eu prăjiturile pe care nu erau numele noastre????????
Nu recomand aceasta cofetărie!
Nu sunt singurul caz, din păcate!
Denisa Petrica
Denisa Petrica2 ani în urmă
atitudinea angajatului care mi-a răspuns la telefon lasă de dorit, foarte nepoliticos și arogant, după discuția avuta cu el am preferat sa nu mai fac comanda.
Nu recomand.
Ionela Udrea
Ionela Udrea2 ani în urmă
Am cumparat azi 2 eclere și o alta cu cirese și când am ajuns acasă și am vrut sa mananc ,se vedeau ca erau foarte vechi! Erau foarte uscate și o tenta de sarat..M-as fi intors sa le dau fetelor care mi-au vândut asa ceva,sa guste un pic ca data viitoare sa le scoată de la vânzare! Dar cu bonul o sa merg direct la OPC!! Nu recomand!
Nicoleta Ivancu
Nicoleta Ivancu4 ani în urmă
Am comandat un tort din cifre, un 3 si 0. Am specificat ca vreau cantitatea minima de 1,5kg cifra (au zis ca mai mic nu se poate face). Si am specificat ca vreau sa fie decorat cu fructe. Vînzătoarea m-a întrebat dacă vreau si macarons si am acceptat. Cand am ajuns sa ridic comanda, tortul meu avea 4,3 kg in loc de 3 kg. Era imens. Plus ca avea o smochina stafidita pe el, pe care nu a puut sa o inlocuiasca cu nimic. A zis ca nu are cu ce. Cand sa platesc mi-a cerut ca cele 200 g de macarons din decor sa i le platesc separat. Dar eu ii dadeam deja banii pe 4,3 kg cu tot cu macarons. De ce sa platesc inca 200 g? Si de ce sa platesc separat macarons? Nu mi- a zis nimeni de la început ca se plătește decorul. A zis ca nu a stiut nici dânsa, si imi arata niște facturi cum ca ii bagasera in pret si o luaseră pe nepregătite. Deci in total venea să plătesc 4,5 kg. Cu toate ca tortul avea 4,3 kg si cu toate ca nu mi-a zis nimeni de la început. Iar eu am refuzat să le platesc, plătind doar 4,3 kg tort. Cu siguranta nu o sa mai cumpăr ceva vreodată de la ei, nu o sa le mai trec pragul in veci.
Aurel Negrila
Aurel Negrila4 ani în urmă
O Cofetarie cu produse proaspete.
Aici puteti face torturi de nunta,aniversari etc.
Se pot face comenzi in functie de evenimentul dumneavoastra.
Vizitati cu incredere si nu veti regreta.
Bratan Gigi Razvan
Bratan Gigi Razvan4 ani în urmă
Prăjituri bune la preturi rezonabile. Păcat că seara nu mai sunt toate pe stoc, dar e de înțeles
Valentin Valentin
Valentin Valentin5 ani în urmă
Am facut comanda pentru un tort de 1,5 kg.pentru 12 persoane si l-au facut sub 1 kg.vanzatoarea s-a comportat foarte deranjata.
Mihai Vlad
Mihai Vlad5 ani în urmă
Prăjituri excelente. În topul meu este mousse mixt de ciocolată și torturile, foarte bune.
Andreea Dragan
Andreea Dragan2 ani în urmă
Se pune accent doar pe aspect, gustul lasa de dorit. Torturile arata foarte bine, dar sunt extrem de gretoase, prea multa frisca si unt. Preturi in functie de decor, nu de compozitie.. 85 lei/kg, nu merita. La astfel de preturi ar trebui sa aiba un gust impecabil.
Locații recomandate