/Dolj/Arhitect

Stomatologie Dr. Cristina Stanica

Strada, Aleea Arhitect Duiliu Marcu Nr.8, Craiova 200251, România

Stomatologie Dr. Cristina Stanica
Arhitect
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QPJ+R5 Craiova, România
+40 786 801 717
dentifycraiova.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emil Emil Cirstea
Emil Emil Cirstea4 ani în urmă
Totul perfect și super de treaba. Cabinetul cu aparatura de ultima generație. 💪🏻🔝
Constantin Budescu-Stanica
Constantin Budescu-Stanica4 ani în urmă
Profesionalism. Personal prietenos. Atmosfera Relaxanta.
Adeline Delforge
Adeline Delforge4 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr Cristina Stanica este un serviciu cu adevărat profesionist, excelent, recomand

(Original)
Dr Cristina Stanica is really professional, excellent service, i recommend
Mihut Duta
Mihut Duta4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun din oraș!

(Original)
Best in town!
Bogdan Irimia
Bogdan Irimia4 ani în urmă
Bianca Elena
Bianca Elena2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pentru mine! Ma bucur ca am dat curs recomandarii prietenei mele de a merge in acest loc: personalul este empatic, grijuliu si atent la nevoile pacientilor, facand ca atmosfera sa fie una foarte placuta! Recomand pentru serviciile de calitate si profesionalism si pe aceasta cale ii multumesc si doamnei doctor Roxana Vidroiu care s-a dovedit a fi o persoana amabila, dedicata, extrem de atenta la nevoile pacientului si la detalii, oferindu-mi sfaturi si informatii suplimentare cu zambetul pe buze!!
Toma Martinescu
Toma Martinescu2 ani în urmă
Am avut o surpriză de proporții la acest cabinet unde am întâlnit personal calificat dedicat profesiei, dornic să creeze o atmosferă relaxantă, destinsă, avizat să ofere tratamente corecte, cu rezultate predictibile. Curațenia și atmosfera liniștita cu programări ce se respect întocmai fără a creea timpi de așteptare a cliențiilor precum și lipsa unui rand,toate acestea fac ca atmosfera sa fie aproape sterilă și să se respecte cu sfințenie normele de distanțiere social, reducand riscul de infectare cu virusul COVID 19 spre zero . D-ra doctor Vidroiu Roxana desi foarte tânăra din respect pentru meseria aleasă , chirurgie dento-alveolara .trateaza cu maxim de responsabilitate si eficientă , zic eu, fiecare problema stomatologică a fiecarui pacient în parte . Profesionalismul , respectul si grija adevarata pt pacient, fac din d-ra doctor Vidroiu Roxana Valentina o garantie ca problemele stomatologice avute, se vor rezolva cu maxim de eficenta si minim de durere acesta din urma nefiind un amanut de neglijat. În concluzie recomand cabinetul pentru siguranta și curatenia ce o are , pentru echipamentul de ultimă generație care ajută și susține munca acestor minunați medici stomatologi , pentru personalul auxiliar respectos și pregătit să asigure cele mai bune conditii de desfașurare a activitații în incinta cabinetului .
Vio Mitrache
Vio Mitrache2 ani în urmă
Sunt mulțumită că am ales CMI Dentify Dr Stănică Cristina și recomand acest cabinet cu multă încredere pt profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă în serviciile stomatologice de protetică dentară pe care le.am efectuat recent in acest cabinet . Personalul este f primitor , comunicativ , atent și gata să.ți ofere răspunsuri și sfaturi la nevoile tale legate de aceste servicii. În cabinet curățenia este la superlativ , aparatura este modernă și performantă , atmosfera caldă , primitoare și relaxantă , serviciile de bună calitate ,iar programările se respectă întocmai cum au fost stabilite de comun acord . Mulțumesc D.nei Dr. STĂNICĂ CRISTINA și d.nei As. medical Irimia Maria pt atenția , căldura și priceperea de care au dat dovadă în timpul acestor servicii de protetică dentară la care am fost supusă .
Locații recomandate