/Cluj/Arhitect

UNIQUE LANDSCAPING

B-dul Muncii nr. 8, cam. 15, Cluj-Napoca 400641, România

UNIQUE LANDSCAPING
Arhitect
4.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJW7+X9 Cluj-Napoca, România
+40 745 768 361
uniquelandscaping.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Codruta Moldovan
Codruta Moldovan2 ani în urmă
Am colaborat pe mai multe proiecte și de fiecare data m-au surprins cu seriozitatea și promptitudinea lor . În proiectele și amenajările lor am întâlnit multă creativitate, transparenta și onestitate! Recomand cu mare căldură!
Dana birtas
Dana birtas2 ani în urmă
Recomandam compania Unique Landscaping ca pe un partener de afaceri stabil si serios , un colaborator profesionist si de mare încredere!
Amalia Goje
Amalia Goje2 ani în urmă
Multumim mult Cristina pentru gradina Minunata! Diversitatea si coloritul florilor ne incanta ochii zi de zi. Recomandam echipa Unique Landscaping pentru profesionalism,comunicare,creativitate.
Calin Cristian
Calin Cristian2 ani în urmă
Colaborare deosebită din toate punctele de vedere cu Unique Landscaping. Adrian Onaca are soluții cu adevărat creative pentru amenajarea oricarui spatiu exterior. Managmentul proiectului și capacitatea de reacție au fost excepționale. Echipa de implementare a fost foarte concentrată pe servicii clienți și de înaltă calitate pe execuție. Îl recomand cu tărie pe Adrian și echipa lui.
Laura Silaghi
Laura Silaghi2 ani în urmă
Adi si echipa de la Unique Landscaping m-au ajutat sa creez o gradina minunata plina de culoare si forme cu flori ce incanta privirea din primavara si pana in toamna tarziu. Gazonul a iesit de asemenea minunat. Le multumesc pentru profesionalism si le doresc mult success in continuare. Ii recomand cu caldura tuturor celor care isi doresc sa aiba un spatiu exterior deosebit in care sa se relaxeze si sa uite de lumea din afara.
Diana Oprean
Diana Oprean2 ani în urmă
Colaboram deja cu UniqueLandscaping de 4 ani. Suntem foarte multumiti de serviciile lor. Datorita lor gradina noastra este happy-place-ul in care ne putem retrage zi de zi!
Raluca Trusca
Raluca Trusca2 ani în urmă
Suntem in al doilea an de colaborare cu echipa Unique Landscaping si suntem foarte multumiti. Cristina este extrem de atenta si implicata in proiecte. Am simtit ca pot apela la ea cu orice intrebare legata de plante, aranjamente. S-au oferit sa ne schimbe plante care nu ne-au placut fara niciun cost suplimentar. Intreaga echipa e serioasa, punctuala, si foarte priceputi. Ii recomandam cu drag!
Daniel Voicu
Daniel Voicu2 ani în urmă
Mulțumesc pentru gradina Adrian. Echipa lui a reușit într un timp foarte scurt sa realizeze proiectul grădinii iar după execuția ( decopertări, pământ, irigat , gazon role, plante MINUNATE și un loc de joaca ). Echipa foarte bine pregătită, sunt plăcuți și de încredere. Adrian a făcut o treaba foarte bună comunicând cu noi în fiecare faza a proiectului.
Mult succes și felicitări pentru implicarea de care dai dovada.
Locații recomandate