/Cluj/Arhitect

Dizen - DESIGN INTERIOR

Strada Lacului, Cluj-Napoca 400310, România

Dizen - DESIGN INTERIOR
Arhitect
5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH95+PQ Cluj-Napoca, România
+40 740 075 791
dizen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mino Mich
Mino Mich2 ani în urmă
Andreea si echipa din spatele Dizen sunt o echipa professionista care isi dedica timpul si experienta pentru a multumii si pe cel mai exigent client.
Andreea isi da toata silinta ca lucrurile sa decurga conform planurilor.
Recomand echipa Dizen pentru oricine doreste sa-si faca casa de vis,chiar si cu buget redus,o sa faca o treaba minunata.
Succes pe mai departe!
Adrian Gordiciuc
Adrian Gordiciuc4 ani în urmă
Dupa foarte multe cautari pe internet si discutii cu alti designeri, care fie nu intelegeau ce imi doream, fie primeam oferte de pret foarte mari , am descoperit Dizen Studio-design interior.
I-am descoprit pe internet si m-au convins prin review-urile foarte bune, portofoliul lor dar si oferta de pret pe care am considerat-o ca fiind corecta.
Recomand cu mare drag.
Andreea este extrem de creativa, si implicata.
A fost alaturi de mine de la alegerea materialelor pana la detalile de punere in opera a acestora, de la alegerea de gresie, parchet, faianta, perdele si draperii, pana la partea de decoratiuni si amplasarea acestora. Imi doream spatii de depozitare, dar totodata nu imi doream sa am casa incarcata de mobilier. Pana si aici a reusit sa faca minuni. Gaseste solutii pentru tot ce ii propui si este atenta la toate detaliile astfel incat rezultatul sa fie foarte placut si util.
Din aceasta experienta am invatat ca atata timp cat apelezi la serviciile unui profesionist este recomandat sa asculti sfaturile acelui profesionist.
Rezultatul final este extraordinar iar realitatea se aliniaza cu randarile.

Multumesc mult pentru ajutor!
Andreea Blaga
Andreea Blaga4 ani în urmă
Sunt foarte multumita de colaborarea cu Andreea! A reusit sa faca dintr-o experienta stresanta (amenajarea apartamentului) una placuta si creativa. M-a ajutat sa-mi transform dorintele foarte vagi in amenajari care sunt exact pe gustul meu. Ma felicit in fiecare zi (mai ales atunci cand primesc complimente) ca am ales sa lucrez cu ea.
Alina Balais
Alina Balais4 ani în urmă
Răbdare, asistență foarte folositoare pe parcursul lucrărilor, respectare deadline-uri și atenție fantastică la detalii. Am fost impresionată de proiectele realizate (puteți consulta site-ul firmei). Foarte creativa și contemporană în idei. Recomand cu încredere!😊
Dan Boldi
Dan Boldi4 ani în urmă
Am apelat la serviciile de design si au trecut 5 ani de cand a fost renovat totul de la 0. Sunt foarte incatat de optiunea aleasa. Recomand cu incredere iar pe viitor cu siguranta voi apela la DIZEN.
Cosmin Ana
Cosmin Ana2 ani în urmă
Cea mai inspirata alegere.

In goana mea de a amenaja un spatiu comercial, am descoperit DIZEN studion (implicit pe Andreea).
Colaborarea a fost una de exceptie (mentionez ca am mai colaborat si in trecut cu alte companii de nisa), ridicandu-se peste asteptarile mele.
Proiectul a iesit senzational, termenele au fost respectate iar rabdarea Andreei infinita. Considerandu-ma o persoana perfectionista si fara cunostinte in domeniu, pot spune ca mi-au fost explicate in detaliu toate notiunile proiectului, facilitand totodata alegerea materialelor utilizate.
Multumesc pentru implicare!
Recomand cu incredere!
Cristian molnar
Cristian molnar2 ani în urmă
Recomand! Chiar si de la distanta ( Sibiu-Cluj) nu s-a simtit distanta. Comunicarea excelenta, multe detalii trimise pe e-mail, idei ingenioase. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu Andreea. Cred ca si daca era in America la fel am fi colaborat. A venit la santier, am discutat, am primit o gramada de planse la final cu detalii. Recomand! Am sa revin si cu poze!
Mary Muresan
Mary Muresan2 ani în urmă
Recomand. Servicii de calitate si solutii la orice probleme am intampinat pe santier. Multumim Dizen Studio.
Locații recomandate