/Cluj/Arhitect

Birou de Design | Design Interior Cluj

Strada Constantin Brâncuși 106, Cluj-Napoca 400000, România

Birou de Design | Design Interior Cluj
Arhitect
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ66+X2 Cluj-Napoca, România
+40 727 611 563
biroudedesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Case Cernica
Case Cernica2 ani în urmă
Am renovat complet doua case in Bucuresti, Cernica, dupa un proiect de design. Designerul pe langa proiect, a fost foarte “prezent”. Nu a contat ca are biroul la Cluj. Am avut si liste de cumparaturi. A iesit peste asteptari si cel mai important in buget !!! Colaborare excelenta. Recomand.
Cristina Kiss
Cristina Kiss4 ani în urmă
Profesionalism si adaptare perfecta pe dorintele si nevoile reale alea familiei noastre. ne-a facut viata mai usoara si organizarea lucrurilor in casa aproape o joaca.
Anca Davidel
Anca Davidel4 ani în urmă
Se vede pasiunea si expertiza designerului inca din discutii. M-a convins atentia la detalii si imbinarea utilului cu ceea ce imi place mie.
Florin Dobrean
Florin Dobrean5 ani în urmă
Cristian mi s'a parut un om f fain si care a tinut cont de ce am vrut eu sa fac in apartament. Mi'a dezvoltat ideile si le'a transpus fain practic. Recomand
Ionut Anisca
Ionut Anisca2 ani în urmă
Inspirație și creativitate dublate de funcționalitate și spirit practic ! Un portofoliul impresionant realizat din lucrări reale implementate iar nu din randări 3D futuriste. Felicitări!
Ioana Muntianu
Ioana Muntianu2 ani în urmă
Lucrez cu Cristi Ciumas de doi ani deja pe partea de corpuri de iluminat si mobilier, si sunt extrem de multumita de colaborarea noastra! Conceptele de design sunt inovative, de bun gust si creative, o mai mare placere sa contribui la realizarea lor! Iar el este o persoana deosebita! l-am observat in relatiile cu clientii sai si mereu am perceput o armonie si o flexibilitate care nu se regaseste asa de usor in relatia designer-client. Recomand serviciile sale cu cea mai mare incredere!
Laura Madalina
Laura Madalina2 ani în urmă
Un om minunat, profesionist si pasionat de munca sa, ale carui proiecte realizate sunt pe masura! Designul propus este mereu deosebit, in functie de solicitarile si nevoile clientului, iar rezultatul este mereu unul peste asteptari!

Recomand cu drag!
Fiona Star
Fiona Star2 ani în urmă
Am colaborat cu succes in amenajarea locuintei. Am aflat cu bucurie de la Cristian, ca daca folosim idei neasteptate si indraznete, dar adaptate bugetului, poti obtine un ambient in care sa iti faca placere sa traiesti si sa te relaxezi. Asa este locuinta mea acuma :)
Locații recomandate