/Cluj/Arhitect

Delta Studio Cluj-Napoca

Park Lake Residence, Str. Galați 2, Cluj-Napoca 400000, România

Delta Studio Cluj-Napoca
Arhitect
3.6
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFH+P9 Cluj-Napoca, România
+40 364 880 060
deltastudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
E M
E M2 ani în urmă
Comanzi una, primesti alta. Dimensiunile de pe site nu sunt corecte si mai mult de jumatate din produse sunt livrate defecte...
Bianca Mesaros
Bianca Mesaros2 ani în urmă
Am rămas plăcut surprinsă de echipa Delta Studio. Am plasat comanda de la distanță, comunicarea cu Alexandra a fost excelenta.
Am comandat usi Porta Doors iar băieții de la montaj au executat lucrarea la cele mai înalte standarde.
Va mulțumesc pentru colaborare, o sa revin cu siguranța!
Corina vaida
Corina vaida2 ani în urmă
In ianuarie am comandat produse de la ei. In mai au fost livrate gresit si acum in august din nou au venit gresit. Ei au facut masuratori!!! Nimeni nu isi asuma nimic, banii ii iau dar nu fac nimic sa rezolve problema. O adunatura de incompetenti nu va recomand sa colaborati cu ei!!
Claudia Oltean (DE)
Claudia Oltean (DE)2 ani în urmă
Sunt super multumita de produse si amabilitatea persoanelor din show-room. Am achizitionat recent faianta Mirage Dark si parchet Iceberk Oak de la Delta studio Cluj. O recomand cu mare incredere pe Julia Oltean si ii multumesc mult pentru sfaturile, amabilitatea si rabdarea pe care a avut-o, de la discutiile initiale si pana la achizitionarea produselor. Am ales impreuna produsele si culorile si am putut sa vizualizez dinainte cum o sa arate totul. O experienta minunata, well done Delta studio Cluj! :)
Anamaria Maxim
Anamaria Maxim2 ani în urmă
Am făcut o sesizare in legatura cu clantele cumpărate de la dumneavoastra in data de 11.05.2021 si de atunci până în prezent problema nu a fost remediata.
Mai mult decât atât primesc telefoane...ba ca clantele is la București, ba ca au uitat sa le trimită, ba ca a ajuns doar una...tot felul de scuze. Am cumparat de la dumneavoastra gresia și faianta...a ajuns doar o parte din comanda...restul cu intarziere, am comandat vana...am așteptat o lună jumate...Si apoi am fost sunati ca a ajuns doar sistemul de prindere...Am comandat ușile...am primit un termen de 6 saptamani...au ajuns in 3 luni...intr-un cuvant DEZAMAGITOR.
Ramona N
Ramona N4 ani în urmă
Cum spunea si altcineva, desi prezentarea e foarte frumoasa, serviciile pentru clienti lasa mult de dorit. Dupa ce mi-au trimis o cutie de faianta sparta au spus ca mai dureaza inca o saptamana sa primesc o alta cutie si au refuzat sa imi dea banii in schimb. Vor sa imi cumpar alte produse de la ei. De asemenea atitudinea angajatelor dupa vanzare se schimba si nu au interes sa fie clientul multumit. Nu mai cumpar nimic de acolo, sa vad cum imi recuperez banii.

PS: stiu ca au voie sa returneze banii, doar ca nu vor.
Pe deasupra am primit e-mail ca le sunt datoare si ca in 3 zile sa le platesc si le-am raspuns ca de fapt ei imi sunt datori, dar nu au mai dat nici un semn. Peste cateva saptamani iar acelasi e-mail, am reusit cumva sa vorbesc la telefon, mi s-a spus ca se transmite sa imi returneze banii, dar nimic.

Sub nici o forma nu recomand aceasta firma.

Update: Am primit banii inapoi dupa 2.5 luni si multe telefoane.
Andra Cordovan
Andra Cordovan4 ani în urmă
In ciuda prezentarii de calitate a produselor pe care o expun, calitatea serviciilor aproape ca nu exista.
Comunicarea cu clientii este o reala problema, mai ales cea a shop managerului care nu stie sa faca diferenta intre replici profesionale si neprofesionale.
Modul de abordare este complet neprofesional.

Comunicarea nu exista aproape deloc intrucat nu anunta nici macar intarzierea produselor, iar atunci cand mergi dupa comanda primesti replica “a fost o greseala, au uitat colegii sa trimita cutiile cu produsele”.

Practic se vand doar povesti frumoase, fara o garantare reala a calitatii serviciilor.
Alina Doca
Alina Doca2 ani în urmă
Au produse frumoase, dar e o lipsa totala de profesionalism la livrarea produselor. Noua ne-au zis ca o sa fie livrate in 2-3 zile, si 1 sapatmana mai tarziu inca nu au ajuns. Daca aveti nevoie rapida de produse, va recomand sa nu cumparati de la ei.
Locații recomandate