/Bucuresti/Arhitect

Meditatii Arhitectura

Strada Căderea Bastiliei 9, București 010611, România

Meditatii Arhitectura
Arhitect
5
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XW+6F București, România
+40 722 353 278
meditatii-arhitectura.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 14–18
Mirecuri: 14–18
Joi: 14–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
レッド・スカイ・キング
レッド・スカイ・キング2 ani în urmă
Recomand acest loc pentru toti "cetatenii" doritori de a face pregatiri la arhitectura. In mai putin de un an am capatat nu doar diferite skilluri dar am si cunoscut o gramada de oameni minunati. Din prima zi am fost primit cu bratele deschise si am primit ajutor si raspunsuri la intrebarile mele. Datorita lor am reusit astazi sa fiu stundent la Mincu si nu am cum sa le multumesc indeajuns.
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Atmosfera excelenta, profesori dedicati si un mediu favorabil invatarii desenului de arhitectura. In carantina am beneficiat de pregatire in regim online, cu tot ce presupune aceasta: predare, corecturi, simulari de examen, etc. Le multumesc pentru tot ajutorul acordat in cei 2 ani de meditatii! Recomand 100%
Icob A
Icob A2 ani în urmă
Experienta pe care am avut-o timp de 2 ani alaturi de domnii profesori Dragos si Stefan Constantinescu a fost una care mi-a deschis si mi-a garantat calea spre facultatea de arhitectura. Intr-un ambient placut si o atmosfera prietenoasa, nu numai ca mi-am facut prieteni, dar am si avut parte de activitati diferite fata de clasicele exercitii dr desen. Datorita domnilor profesori am privit pregatirea ca pe o zi care de-abia asteptam sa vina, deoarece ma simteam bine la pregatire. De asemenea, in carantina am continuat pregatirea in regim online si am beneficiat, la fel ca in zilele normale, de activitati diverse. Recomand elevilor care vor sa intre la arhitectura sa vina in Romana la Meditatii Arhitectura
Andreea Rânghianu
Andreea Rânghianu2 ani în urmă
Am fost primita la pregatire cu bratele deschise in aceeasi zi in care m-am hotarat sa imi urmez visul, chiar cu o luna inainte de admitere. Datorita lor am reusit astazi sa fiu la Arhitectura si nu am cuvinte sa le multumesc pentru cat de draguti au fost cu mine!

Ii recomand cu toata inima pentru ca si ei isi pun tot sufletul in ceea ce fac!! Rabdarea, creativitatea si munca sunt doar cateva elemente ce ii definesc, valori pe care nu le gasesti mereu. Va multumesc!
Yasemine gerea
Yasemine gerea2 ani în urmă
Cursurile sunt foarte bune, bine explicate de catre domnii profesori. Nu s-a intamplat niciodata sa trecem la alte exercitii fara sa intelegem, plus ca toata lumea pe care o cunosc si a facut pregatire aici a intrat garantat la Facultatea de Arhitectura. Recomand din toata inima, meditatiile aici au fost de departe activitatea mea preferata!!🥺💖💖
C0V3R 2M
C0V3R 2M2 ani în urmă
Dupa un an de zile de meditatii la tot felul de oameni, am inceput sa renunt la idea de a mai da la arhitectura din cauza profilor nazisiti sau invechiti la minte. Dupa am ajuns aici, motoda lui de predare si activitatiile pe care le faceam la el mi-au schimbat radical opinia si am reusit sa intru la buget chiar.

O experienta de nota 10 cu un domn fenomenal !
Stefania Ciuria
Stefania Ciuria2 ani în urmă
Datorită domnilor profesori am reușit să înțeleg foarte ușor tainele desenului în arhitectură. Atmosfera este plăcută, un loc în care simți că înveți și te relaxezi în același timp, deoarece domnii profesori au fost răbdători și înțelegători cu noi, elevii lor. Mereu ne-au încurajat să oferim ce e mai bun în ceea ce privește desenul, iar datorită lor am reușit să fiu admisă la secția de arhitectură în cadrul Universității de Urbanism și Arhitectura Ion Mincu. Recomand!
Tudor Siliste
Tudor Siliste2 ani în urmă
Datorita dumneavoastra, am reusit sa intru la arhitectura generala cu predare in limba engleza. Pe langa acest lucru, datorita faptului ca ne ati explicat geometria descriptiva inca de la meditatii, la facultate acum sunt inaintea colegilor mei si nu mai am probleme cu aceasta materie.
Locații recomandate