/Bucuresti/Arhitect

MARe/Muzeul de Artă Recentă

Bulevardul Primăverii 15, București 011971, România

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Arhitect
4.6
704 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39Q+4J București, România
+40 769 017 872
mare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: Închis
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 11–19
Duminică: 11–19
Scrie o recenzie
Cristian Calianu
Cristian Calianu2 ani în urmă
Muzeul (privat) apare ca o prezență destul de diferită față de ceea ce găsim în București - clădirea este deosebită, zona este potrivită pentru plimbare. Există o cafenea, magazin de suveniruri, personalul foarte amabil și cool. Prima vizită am făcut-o destul de rapid din cauza timpului limitat dar intenționez să revin. Nu rezonez cu toate exponatele din muzeu dar apreciez foarte mult cum arată și cum e organizat totul.
Andreea-Ionela Buzatu
Andreea-Ionela Buzatu2 ani în urmă
1. Student la arte este si regizorul, actorul, dansatorul cât și cel care se ocupă de imagine, cel care filmează (ca să dau câteva example), toți sunt studenți în cadrul Facultății de Arte - pe site scrie că au gratuitate studenții de la Arte. Având în vedere că la intrare mi s-a spus că au gratuitate doar cei de la Arte Plastice cred că trebuie precizat OBLIGATORIU pe site acest lucru pentru a nu induce lumea în eroare! Scrieți care sunt acele facultăți de profil! Nu "etc" pentru că în acel "etc" se înțeleg multe. Sa se precizeze EXACT care student de la Arte are gratuitate și care nu!
2. Masteranzii nu au nici măcar reducere - cred că și acest lucru trebuie trecut undeva, în general masteranzii au reduceri sau gratuități (mai ales cei care au sub 26 de ani) asa că dacă masteranzii (de orice varsta) nu au nici un drept atunci trebuie precizat ca sa știe si omul ce si cum cand vine in muzeu la dvs!
3. De la intrare au fost probleme + unele dintre fete care se uitau la tine ca și cum ai trecut pe acolo sa le furi ... pe ele (am văzut aici printre recenzii că și alții au mai avut această problemă).

In cazul unei exponat prima dată vedem opera... in cazul unui muzeu prima dată vedem oamenii De aceea cred că personalul muzeului, de la intrare și până la ieșire ar trebui sa aibă un altfel de comportament, să te privească cu drag și să îți vorbească la fel. Uneori te întorci într-un loc tocmai datorită oamenilor.  Cred că din această cauza nu am reușit sa ma bucur de ceea ce am văzut în muzeu!

Ca o concluzie!
Singura steluță dată este pentru cele câteva exponate bune pe care le-am văzut și pentru cei câțiva artiști (în adevărul sens al cuvântului) pentru că în rest... oamenii din interior mi-au stricat vizita.
Personalul de la intrare - o steluță în minus
Unele fete de pe sala - o steluță în minus
Confuzii legate de site - o steluță în minus
Unele lucrări mi s-au părut bune dar unele dintre ele, din păcate... - o steluță în minus

Baftă pe mai departe! Angajați oameni care să iubească arta și care să lucreze de drag cu publicul. Oamenii care sunt acolo doar pentru bani pot foarte bine munci și în alte părți unde nu lucrează cu publicul sau cu arta (am avut câteva experiențe foarte interesante, în muzee diferite, unde unele supraveghetoare de sală văzându-mă că mă uitam la un tablou au venit și au conversat cu mine despre tabloul respectiv, despre alte tablouri, despre muzeul intreg, la intrare conversau cu noi iar la ieșire ne întrebau ce pareri am avut și cum a fost experiența, angajați astfel de oameni care să se uite la vizitatori la fel, cu drag și fără diferență, angajați care să aducă un plus muzeului și care să fie un motiv de laudă pe lângă exponate). Precizați pe site ce trebuie să precizați.
O sa revin, nu vreau sa rămână gustul amar după aceasta vizită (mai ales că este vorba despre un muzeu și despre artă) poate data viitoare o să am mai mult noroc!

Vizitat pe 15.01.2022
Frisus Hristos
Frisus Hristos2 ani în urmă
Du-ti copilul prima data la muzeul asta și după o sa ceara singur la altele
Carmen dima
Carmen dima2 ani în urmă
2 stele cu indulgenta, pentru cele câteva, foarte puține lucrări care ar putea însemna ceva. Cele mai multe exponate, niste mizerii care jignesc conceptul de arta. Nu recomand, mai bine va plimbați pe Primăverii și va abțineți sa vizitatati acest muzeu.
Lore S.
Lore S.2 ani în urmă
o vizita placuta, per total. cladirea e interesanta si staff-ul prietenos :) sigur mi-ar fi placut mai mult daca as fi optat pentru varianta cu ghid!
Razvan PVR
Razvan PVR2 ani în urmă
Foarte tare! Cineva, privat, a investit in arta, intr un muzeu, in ziua de astazi!!! 🤗🤗🤗
Dumitrita Enache
Dumitrita Enache2 ani în urmă
Expoziții foarte interesante, dar și mai impresionant este interiorul din punct de vedere arhitectural.
Expolitoral Turism
Expolitoral Turism2 ani în urmă
5 stele pentru organizare si prezentare. Arta moderna nu imi place si este greu de inteles, dar nu strica sa fiu la curent cu ce este la "moda".
Locații recomandate