/Bucuresti/Arhitect

Smart Home Concept

Strada Matei Voievod 35, București 021451, România

Smart Home Concept
Arhitect
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QG+7Q București, România
+40 721 965 884
smarthomeconcept.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Mircea
Nicolae Mircea2 ani în urmă
Cu ajutorul Smart Home Concept mi-am vazut casa ridicata si visul implinit. Am gasit la aceasta firma o echipa tanara, unita, cu respect pentru meserie si pentru client. Desi am inceput lucrarea in plina inflatie a preturilor pe piata constructiilor, cei de la Smart Home Concept au stiut sa optimizeze achizitia materialelor si timing-ul lucrarii, astfel incat sa respecte cat mai mult devizul initial. Am facut cu ei atat proiectarea cat si constructia la rosu si mi-au dat pe parcursul colaborarii multe sfaturi pretioase care m-au ajutat sa economisesc banii si sa am in acelasi timp o casa de calitate. Recomand cu incredere aceasta firma, daca ar fi sa o iau de la capat, as merge tot pe mana lor.
Radu Dinescu
Radu Dinescu3 ani în urmă
Buna ziua. Am colaborat extraordinar de bine cu aceasta firma pentru proiectarea unei case. Atat partea de arhitectura cat si partea de rezistenta si a iesit asa cum ne imaginam. Numai cuvinte de lauda pentru doamna arhitect care a avut foarte multa rabdare cu noi, ne-a ghidat si ne-a dat o multime de idei grozave. De asemenea, ii multumim domnului inginer de rezistenta pentru tot ajutorul dat pe perioada desfasurarii etapei de proiectare si colegilor dumnealui care ne-au ajutat cu sfaturi, pareri oneste si suport. Speram ca si partea de constructie a casei sa o facem tot cu dumnealor pentru ca au dat dovada de un profesionalism desavarsit. Multumim!
Gabriel Bunda
Gabriel Bunda3 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda despre aceasta echipa. Recomand pentru seriozitate, idei si profesionalismul cu care au tratat proiectul de casa pe care l am solicitat
Robert Antoci
Robert Antoci5 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de cei de la Smart Home Concept. M-au ajutat cu proiectul de structura. S-au implicat si la urmarirea lucrarii, un lucru foarte important dupa parerea mea, deoarece au dispus remedierea unor scapari ale constructorului.
Kanti Arion
Kanti Arion5 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor pentru proiectul de structura de rezistenta. Foarte OK. Oameni deschisi la propunerile clientului si de fiecare data cand au refuzat o propunere au facut-o argumentat. Deschisi la a proiecta cu materiale nu foarte populare la noi. Inca nu m-am apucat sa construiesc deci nu ma pot pronunta cu privire la urmarirea proiectului pe santier.
Asproniu Mariana
Asproniu Mariana2 ani în urmă
Bună ziua recomand cu încredere smart home concept o echipa de ing profesioniști foarte comunicativi m-au ajutat absolut am avut consultanta nu doar niște hârtii vizite pe șantier la toate lucrările importante un proiect reușit o casa asa cum ne-am dorit urmează sa va pun filmări și poze de pe șantier avem o casa strong dar și estetic f frumoasa și construita respectând toate normele impuse unei construcții :rezistenta arhitectura dar și foarte primitoare unde găsim liniștea și odihna necesare dacă ar trebui sa laud aceasta echipa smart home nu găsesc cuvintele necesare sau ar fi prea puțin le mulțumesc din inima pt efortul depus pt fam mea și ca să va conving și mai mult urmează ul alt proiect pt fiul meu pe care îl vor realiza tot smart home în frunte cu dl Anton Nicolae care ne-a fost alături pe tot parcursul construcției mulțumim încă odată dlor ing
Pietroiu doru
Pietroiu doru2 ani în urmă
Aventura mea a inceput cu 2 desene pe o foaie A4, spun aventura la modul pozitiv. Cautam un arhitect sa mi faca proiectul pentru casa. Dupa o scurta cautare pe net am dat peste aceasta echipa de profesionisti. Dupa o prima intalnire cu Dl Anton in care i am explicat cum mi as dori sa arate casa am primit primele planuri. Am semnat un contract si am demarat proiectul. In aprox 2 saptamani aveam un proiect complet, conceput de la zero, asa cum l-am dorit. Am detaliat cu fiecare in parte ( structurist, arhitect, instalatii) toate aspectele. Au venit cu multe idei practice care m au ajutat sa castig spatiu si sa economisesc bani.
Cu toate ca nu am prevazut asta de la inceput am am construit casa (pana la rosu) tot cu echipa dlui Anton. Termenele au fost respectate si calitatea lucrarilor exceptionala in ciuda problemelor neprevazute, am inceput constructia in luna Martie si au fost ploi 5 sapt.
Ca si cum asta nu era de ajuns am avut probleme cu gradul de compactare al terenului ( ulterior am aflat ca acolo fusese o groapa de gunoi in urma cu 50 ani). Dl Anton a gasit solutii foarte ok pentru a putea construi in siguranta (vezi foto). Tot ce s a lucrat a fost documentat (teste laborator autorizat pentru compactarea terenului)
In concluzie recomand cu incredere aceasta echipa de profesionisti.
Laura Lau
Laura Lau2 ani în urmă
Experienta alaturi de Smart Home Concept a fost foarte buna. A indeplinit toate criteriile pe care le aveam: profesionalism, intelegere, implicare si nu in ultimul rand, un pret foarte bun.
Proiectul a fost unul destul de complex din perspectiva limitarilor existente. A fost vorba de Proiectul de expertiza tehnica si arhitectura pentru inchiderea unui balcon de 20mp. A trebuit sa respectam structura initiala a balustradei, deloc prietenoasa: o alternanta intre mai multe portiuni zidite protejate de glafuri de marmura si portiuni de sticla securizata. Toate acestea trebuiau pastrate la exterior. Sfaturile si solutia oferita de inginerul structurist au fost de real ajutor tinand cont de dorinta mea de a avea ceva trainic, fara transfer termic de la exterior la interior si fara riscuri de dezintegrare in timp care sa puna vietile celor din jur in pericol. Tot ei s-au ocupat de pregatirea si depunerea dosarului la Inspectoratul de Stat in Constructii(ISC), acesta fiind intocmit conform tuturor cerintelor, neexistand probleme ulterioare. Totodata au oferit si referatele proiectantilor cerute de primarie, precum si punctul de vedere privind executia lucrarii.
Ii recomand cu incredere!
Locații recomandate