/Bucuresti/Arhitect

DUBLU V STUDIO

Bulevardul Pache Protopopescu 14, București 021403, România

DUBLU V STUDIO
Arhitect
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
C4Q9+9C București, România
+40 744 230 028
dubluvstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Atelier Treisprezece
Atelier Treisprezece4 ani în urmă
Profesionisti si buni colaboratori. Pun suflet in ceea ce fac si tin la calitate - atat a proiectului cat si a produselor sau serviciilor furnizorilor cu care lucreaza pentru proiect.
Yo Alex
Yo Alex4 ani în urmă
(Tradus de Google) Oameni grozavi. recomand

(Original)
Great people. Recomand
Florin Serban
Florin Serban4 ani în urmă
Marius Eugen Putinei
Marius Eugen Putinei4 ani în urmă
Nicoleta Gradea
Nicoleta Gradea2 ani în urmă
(Tradus de Google) O adevărată agenție de încredere! Cunosc această agenție și mai ales arhitectul principal Marius Velicu de câțiva ani. De-a lungul timpului, am descoperit o persoană pasionată, un muncitor asiduu, total stăpânit de profesia sa. Dincolo de vocație, el pare condus de dorința de perfecțiune, precum și de obsesia detaliilor. El a demonstrat un profesionalism nelimitat și un mare simț al responsabilității. Datorită seriozității sale și a simțului său estetic, am acum o casă frumoasă la munte, la aproape o mie de metri altitudine, unde provocările terenului i-au descurajat pe cei mai mulți constructori. Ne-am îmbogățit cu această experiență și sunt gata să o repet.

(Original)
Une vraie agence de confiance ! Je connais cette agence et surtout l’architecte principal Marius Velicu depuis plusieurs années. Au fil du temps, j’ai découvert une personne passionnée, un travailleur acharné, totalement habité par son métier. Au-delà d’une vocation, il semble animé par le désir de perfection ainsi que par l’obsession du détail. Il a démontré un professionnalisme sans limite et un grand sens des responsabilités. Grace à son sérieux et à son sens de l’esthétisme, j’ai maintenant une belle maison à la montagne, à presque mille mètres altitude, là où les défis du terrain décourageaient la plupart des constructeurs. Nous nous sommes enrichis de cette expérience et je suis prête à la renouveler.
Baciu David
Baciu David2 ani în urmă
Locații recomandate