/Bucuresti/Arhitect

PROIECT-GRADINA MMT

Bloc B1, Str. Liviu Rebreanu nr.6, București 031784, România

PROIECT-GRADINA MMT
Arhitect
4.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5F5+JP București, România
+40 730 930 377
proiect-gradina.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Dan Iulian
Dan Iulian6 ani în urmă
Amenajarea gradinii este o adevarata provocare daca iti doresti sa transformi spatiul intr-un refugiu in care sa te relaxezi si sa-ti regasesti linistea de care avem cu toti nevoie dupa o zi de munca.Ca sa eviti esecul si sa realizezi intocmai ceea ce ti-ai dorit trebuie sa apelezi la o echipa de specialitate reprezentata de acei oameni care sa te asculte cu rabdare,sa-ti inteleaga dorintele,sa-ti ofere idei si toata indrumarea necesara,sa le acorzi incredere si timp pentru cel mai bun rezultat.Pentru aceste lucruri am ales colaborarea cu " Proiect-Gradina " si vreau sa multumesc in mod deosebit domnului Trandafir Miu Marian.
Va multumesc si va recomand cu toata increderea !
Acoperisuri verzi Odú
Acoperisuri verzi Odú6 ani în urmă
Colaborarea cu Proiect-Gradina MMT este o experienta placuta in businessul romanesc. Domnul Marian Trandafir - intotdeauna atent la detalii estetice, functionale, la nevoile clientului, la cooperarea diferitilor antreprenori face ca o amenajare peisagistica sa fie chiar un proces de creare de peisaj natural integrat. Ca constructor de acoperisuri verzi am simtit ca datorita lui Proiect Gradina MTT lucrarea noastra s-a integrat perfect in imaginea gradinii prin aceasta capatand atat acoperisul verde, cat si gradina o plusvaloare estetica, functionala. Faptul ca Marian, ca un profesionist adevarat, cu o rabdare iesita din comun explica clientilor evolutia in timp a fiecarui element peisagistic contribuie la o satisfactie ridicata a clientului, cea ce implicit aduce satisfactii si colaboratorilor, subantreprenorilor. Recomand cu incredere aceasta firma pentru proiectele Dvs. peisagistice realizabile la cheie, de la hard landscaping pana la amenajarile de finete maxima.
SIMION SANDU
SIMION SANDU6 ani în urmă
Salutari cu Respect si Admiratie. Recomand la oricine isi doreste o gradina adevarata in care peisagistica este la ea acasa. Romania are un castig de frumusete prin PROIECT-GRADINA MMT, Bucuresti - Romania. Felicitari.
Victor Stanoiu
Victor Stanoiu6 ani în urmă
Am avut si am o colaborare exemplara cu "Proiect Gradina". Calitatea discutiilor si serviciilor oferite ma fac sa recomand cu placere si incredere aceasta firma. Poate deveni si ramane partenerul d-voastra pt. mult timp.
Anaid
Anaid6 ani în urmă
Proiect-Gradina reprezinta perserverenta, iubirea si ambitia unui om pentru lucrul frumos si bine facut. Reprezinta culoare acolo unde ceva este fad. Reprezinta bucurie cand casa mai are nevoie de un plus. Multumim!
Ciprian Rosu
Ciprian Rosu6 ani în urmă
Lucruri interesante si inedite marca MARIAN MIU TRANDAFIR . Poate ca ar trebui insistat mai mult si pe locatii mai mici (curti 30-50 m). In rest profesionalism si calitate. Mult succes in continuare.
Trandafir Ana Maria
Trandafir Ana Maria6 ani în urmă
Daca iti doresti sa ai gradina visurilor tale atunci doar Proiect-grădina te poate ajuta sa iti realizezi visul. Servicii foarte bune la standarde inalte. Va recomand cu incredere sa apelati la dl Marian Trandafir.
Gabriel Dumitru
Gabriel Dumitru6 ani în urmă
Este un domeniu mai putin solicitat dar foarte frumos si mai ales cand ai de a face cu profesionisti. Va multumesc, Dl Marian Miu Trandafir! Un adevarat artist!
Locații recomandate