/Arges/Arhitect

Primăria Pitești

Strada Victoriei 24, Pitești 110017, România

Primăria Pitești
Arhitect
3.5
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV5C+F6 Pitești, România
+40 248 213 994
primariapitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–12
Marți: 7–12
Mirecuri: 7–12
Joi: 7–12
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Dumitru
Mihai Dumitru2 ani în urmă
La centrul de încasări din anumite persoane de la ghișeu, ori sunt prost intenționate ori sunt foarte slab pregătite și până nu te cerți un pic cu ei, nu înțelegi nimic din ce spus si nu iti spun nimic clar. Incapabili sa verifice in sistem si sa-ti spuna ceva clar, ce am de plata sau ce s-a platit.
Iinocentiu
Iinocentiu2 ani în urmă
Servicii slabe, nu au viziune pentru dezvoltarea orasului. Nu fac decat lucruri minore, nu pasaje de trecere la calea ferata, nu iesiri suplimentare din oras catre localitatile limitrofe, etc
Dallas Aldea
Dallas Aldea2 ani în urmă
Serviciul de abonament pe mijlocul de transport în comun pentru pensionari. Ii puneți în fiecare lună să vină cu copii de pe buletin,talon de pensii,declarație semnată. În anul 2021,l,ingem ""la hârtii ! Dacă un bătrân se duce ,,dincolo,,mai vine cineva să ia abonament în numele lui? Apropo, îi puneți pe drumuri.ridicarea abonamentului se face personal.....țineți niște angajate la ghișee care se scobesc în dinți până eliberează un abonament....
SILVIU Eu
SILVIU Eu2 ani în urmă
Azi am avut parte de o experienta uimitoare la directoa taxe si impozite. Am nimerit la o doamna bruneta extrem de ingrijita care, printre zambete si glume, mi-a rezolvat problema. E pt prima data cand un functionar nu ma trimite la 'xerox', ci imi ia originalele si le face copii. Avea si un mail neoficial pt uituci sa trimita actele lipsa. Imi pare rau ca nu-i stiu numele. Felicitari, doamna!
OLTEANU DRAGOS
OLTEANU DRAGOS2 ani în urmă
Am sărbătorit calificarea în play off a echipei FC Argeș.
Marius Anghel
Marius Anghel2 ani în urmă
O experienta surprinzător plăcută datorita doamnei Alexandru Marilena, dela ghișeul pentru persoane juridice. O profesionista desăvârșită și o persoana extrem de agreabila. Mai mulți angajați ar trebui sa i urmeze exemplul.
IULIA ILIE
IULIA ILIE2 ani în urmă
Dragobetele sărbătorit românește.
A fost o zi frumoasa cu soare, muzica și dans...
Ionut Matei
Ionut Matei2 ani în urmă
Interesant... Discuții destul de apropiate care uneori nu te lasă focalizat pe propria discuție.
Locații recomandate