/Satu mare/Amenajari interioare

Savelectro

Strada Gheorghe Barițiu 25, Satu Mare 440068, România

Savelectro
Amenajari interioare
4.2
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RV4H+G7 Satu Mare, România
+40 745 935 141
savelectro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Drăghici Alin-Gabriel
Drăghici Alin-Gabriel2 ani în urmă
Am făcut comanda duminică și a venit după o zi lucrătoare. S-a făcut o eroare cu produsul trimis, dar o altă comandă a fost făcută fără costuri în plus. Numărul de telefon ori este greșit ori nu este monitorizat.
Trepy Constantyne
Trepy Constantyne2 ani în urmă
Calitate proasta...ceri ceva de ce ai nevoie...ei trimit altceva asemănător...ce au pe site sunt calitative ce ajunge la tine ii chinezarie...fain pe banii oamenilor...
Horia Barbu
Horia Barbu2 ani în urmă
Foarte tare site-ul. Am comandat tot ce am avut nevoie si a ajuns a doua zi.

Multumesc! Recomand cu incredere
Bagu Lucian
Bagu Lucian2 ani în urmă
Tepari. Am cumparat de la ei intrerupatoare si prize de aproximativ 600lei. 4 dintre intrerupatoare au fost defecte, le-am trimis inapoi, si mi le-au trimis inapoi la fel de defecte doar ca a trebuit sa platesc si curierul dus-intors 38lei. Nu recomand. Am facut plangere la ANPC, astept solutionare.
Alex robert
Alex robert2 ani în urmă
Un magazin de 5 stele, am avut o comandă în luna iunie 2021, zilele trecute s-a ars un bec, am sunat, am dat id-ul comenzii, mi s-a cerut o confirmare de adresa, mi s-a trimis alt bec, iar becul ars l-am dat la schimb, totul foarte civilizat, fără cârcoteli, "că de ce, că poate..." îi recomand cu mare drag. Vă mulțumesc!
Alexandru Pascu
Alexandru Pascu2 ani în urmă
Recomand! Chiar daca sunt din alt oras, livrarea produselor a fost fara probleme. Am cumparat produse si accesorii pt benzi led, benzile led fiind de calitate foarte buna, la fel si accesoriile. Am cumparat de 2x de la ei, iar pt proiecte viitoare tot de la ei voi comanda cu incredere.
Sorin Dorin
Sorin Dorin2 ani în urmă
Dau doar 3 stele. Comunicare buna, pret bun, furnizare destul de rapida.
Dar unul din cele două produse comandate a fost gresit: in loc de becuri e14 led tip flacăra am primit becuri e14 tip lumânare, deși în comanda inițială si in confirmarea de procesare denumirea produsului are link spre produs si imaginea e foarte clară.
Sa vedem cum rezolva returul pentru ca asta inseamna bătaie de cap pentru mine din cauza neatenției cuiva.

Update după 18 ore: 5 stele, comunicare eficienta, solutionare rapida, fără bătaie de cap. Am primit ce am cerut am dat retur ce a fost expediat gresit.
Mat F.
Mat F.2 ani în urmă
Dai comanda si ti-o anuleaza fara motiv! Nu recomand.

Raspunsul la ce ati scris mai jos: dupa ce sa sunteti incorecti mai sunteti si mincinosi. Mi-ati anulat comanda dupa ce m-ati sunat de 1 Decembrie si v-am raspuns pe email confirmarea comenzii mele si ca doresc produsele! Dar na e mai usor sa minti decat sa iti recunosti propria greseala.
Locații recomandate