/Prahova/Amenajari interioare

Artsani

Bulevardul Libertății 206, Bușteni 105500, România

Artsani
Amenajari interioare
4.3
325 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG9Q+8Q Bușteni, România
+40 344 566 464
artsani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LIVIU CALIN
LIVIU CALIN2 ani în urmă
Se vede ca cine se ocupa de aprovizionarea magazinului are gusturi, au lucruri mai de calitate. Fiind un magazin poziționat intr-o zonă turistică, propun sa diversifice mai mut produsele artizanale pentru cadouri. Cand vin in Busteni, prefer sa fac un cadou administratorului pensiunii unde ma cazez mereu, dar mai cumpar si pentru mine diverse (vaze cu flori decorative sau sercicii de cani si farfurii, fețe de masă, huse pentru scaune sau perne).
Paun Laurentiu Florin
Paun Laurentiu Florin2 ani în urmă
Un magazin ok, destul de aprovizionat. Angajatii foarte primitori si super profesionisti. Problema este ca nu au inteles situatia actuala epidemiologica, si din exces de zel, reprezentantii magazinului nu te primesc fara certificat verde. Asta denota fie ca nu se informeaza suficient fie nu pot mai mult. Eu personal am sesizat ANPC si Consiliul Pentru Discriminare.
Maria Rapeanu
Maria Rapeanu2 ani în urmă
Am dus niște becuri înapoi,pt.că nu erau ce îmi trebuia ( mai ales că erau scumpe) și ``managerul`` nu a vrut (cu toate că legea îl obliga) Le-am lăsat becurile și bonul,pt protecția mea mintală.(Ce au făcut cu ele,nu ma mai interesează.Am pierdut niște bani,ce să fac. Așa fac unii comerț,pt.a se îmbogății.
Georgescu Silviu
Georgescu Silviu2 ani în urmă
O mare diversitate de la decoratiuni pana la piese pentru instalatii si materiale de constructie. Un magazin modern bine deservit de personal calificat. Recomand
Eugen Scanteie
Eugen Scanteie2 ani în urmă
Am cumparat de la Artsani Busteni produse in valoare de zeci de mii de lei in ultimii ani. In general am apreciat profesionalismul si amabilitatea personalului. Pana astazi...
Ieri am cumparat printre altele o galeata pentru mop. Acasa am constatat ca marginea in care se prinde manerul era sparta. Am adus-o la magazin astazi pentru ca mai aveam de cumparat produse de peste 500 RON. Mi-a fost refuzata schimbarea galetii. " De unde stim noi ca nu ati spart-o dumneavoastra?"
Atitudine de neinteles pentru un produs de circa 14 RON returnat de un client permanent....
Speranța Neda
Speranța Neda2 ani în urmă
Am așteptat 20 de minute ca un angajat de la parter sa coboare la subsol pt a ne ajuta cu vopseaua lavabila. A fost sunat de 2 ori de colega de jos, dar nu a dorit sa coboare.
Magazinul e bine aprovizionat. Păcat de angajații care strică "blazonul"
Mihaela Ionete Bojinca
Mihaela Ionete Bojinca2 ani în urmă
Am gasit o husa de scaun super. Preturile sunt OK. Au decoratiuni foarte faine. Aici gasesti cam tot ce iti trebuie intr-o casa.
Florin Munteanu
Florin Munteanu2 ani în urmă
Profitând de poziția de monopol în Bușteni în gama magazinelor de bricolaj, Artsani are în vânzare o largă varietate de produse sanitare, electrice, chimice, mobilier și produse pentru casă, materiale de construcții, electrocasnice și altele. Prețurile sunt mari, singurul avantaj fiind al posibilității transportului la domiciliu contra cost. Personal amabil și competent.
Locații recomandate