/Dambovita/Amenajari interioare

Showroom Regata

Bulevardul Eroilor Nr. 7, Târgoviște 130115, România

Showroom Regata
Amenajari interioare
3.9
223 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCPR+CG Târgoviște, România
+40 737 734 282
regata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin Moldovan
Calin Moldovan2 ani în urmă
Personal deosebit de slab. Am comandat online și am fost păcălit timp de 9 zile ca am sa primesc coletul, după 9 zile am fost anunțat că nu mai au produsul, iar acum de 15 zile refuza returnarea contravalorii.
Dinustefan89
Dinustefan892 ani în urmă
As fi dat 5 stele +… dacă nu aș fi întâlnit o doamna(angajată de la gresie și faianță) care efectiv a fost de o nesimțire crasă ..
Aseară am ajns la dumnealor cu 6 minute înainte de a închide (deoarece și noi avem servici) marfa era plătită și paletată, practic doar trebuia încărcată cu stivuitorul, această angajată "model" a spus că nu mai au stivuitorist deoarece acesta a plecat mai devreme, deoarece pierde mașină..... Problema ce mai mare o constituie felul în care am fost tratat, și anume am fost ignorat total iar individa sa făcut nevăzută deoarece se făcuse 18:00.....lipsa totala de bun simt! Eu ajung in magazinul DMV înainte să închideți, mă lăsați să stau în incinta magazinului iar dumneavoastră plecați........foarte frumos......bravo Regata!
Marius Mihalachioiu
Marius Mihalachioiu2 ani în urmă
Personalul este foarte slab pregătit și total dezinteresat!
Degeaba au o gama larga de produse... degeaba!
Laur Ldv
Laur Ldv2 ani în urmă
Un magazin aprovizionat, dar personal care nu prea au cunoștințe de amabilitate...
Andi Cretan
Andi Cretan2 ani în urmă
Pe site extraordinar de multe produse, în showroom oribil, doar câteva, de prost gust.
Radler elizabeth
Radler elizabeth2 ani în urmă
Am comandat un lavoar și mi-a fost trimis de 2 ori câte un alt produs diferit de ce comandasem! Am cerut sa mi se restituie banii și de circa 1 luna, după mail-uri și tel date, tot nu mi-am recuperat banii! Am mai comandat și o cada, care pe lângă faptul ca a venit zgâriata, am așteptat mai mult de o luna, sa-fie livrata! Sub nici o forma nu recomand!
Den den
Den den2 ani în urmă
Nu comandati de la acesta firma.Dupa ce am sunat si am vorbit cu ei la telefon despre stocuri si transport, am facut comanda online,plata cu card si surpriza am fost sunat de cei de la Regata spunand ca trebuie sa platesc transport.Sunt nesimtiti si neseriosi.De evitat.
Munteanu Matei
Munteanu Matei2 ani în urmă
Daca va asteptati sa gasiti aici o gama foarte variata de gresie si faianta (asa cum se promoveaza pe site la Regata - unul dintre cei mai mari importatori in acest domeniu) veti fi evident dezamagiti.
Gama se produse din acest capitol este la nivel de magazin de cartier.
Locații recomandate