/Cluj/Amenajari interioare

Arhideck Construct

Arhideck Construct
Amenajari interioare
5
4 recenzii
4 comentarii
+40 724 051 758
arhideckconstruct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ștefan Cornel Palade
Ștefan Cornel Palade2 ani în urmă
Tudor Brindusan
Tudor Brindusan5 ani în urmă
Vreau sa multumesc in primul rand pentru implicarea lor in proiect si seriozitatea de care au dat dovada pe tot parcursul lucrarii. Eu am avut de finisat un apartament de 105mp, iar ei m-au ajutat cu absolut tot incepand de la glet, lavabil, gresie, faianta, parchet in tot apartamentul , cat si turnarea sapei si a hidroizolatiei de pe terasa de 110mp a apartamentului. Lucreaza ordonat, calitativ si suportul primit din partea lor pe tot parcursul lucrarii a fost de apreciat si bine venit. Toata echipa e implicata, iar la finalul lucrarii au curatat dupa ei , iar apartamentul a fost predat curat si exact cum ni-l doream ! Felicitari Arhideck si succes in proiectele viitoare !
Cristian Buzea
Cristian Buzea7 ani în urmă
Lucrarea a decurs foarte bine, au respectat termenul de predare discutat, iar cel mai mult am apreciat implicarea directa in lucrare, acestia venind in mai multe randuri cu propuneri de imbunatatire si anumite schimbari pe care le-am gasit foarte profesioniste.
Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii.
BEATTRICE CUZDRIOREAN
BEATTRICE CUZDRIOREAN2 ani în urmă
Foarte mulțumiți de serviciile prestate. Recomandăm cu încredere. Serioși, ordonați, lucrează foarte bine. Mult succes pe viitor!
Locații recomandate