/Cluj/Amenajari interioare

BELLA CASA CLUJ

Strada București nr.55B, Cluj-Napoca 400000, România

BELLA CASA CLUJ
Amenajari interioare
3.6
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ3+8M Cluj-Napoca, România
+40 264 432 272
bellacasacluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Hetea
Alina Hetea2 ani în urmă
Nu recomand nu se tin de cuvant cand faci comanda se stabileste tot dupa cand trebuie sa iti livreze inainte cu cateva zile te suna nu mai avem in stoc,urat comportament si din partea domnului de la magazin o nesimntire iesita din comun si mincinos dezamagita total
Laurentiu buzenchi
Laurentiu buzenchi2 ani în urmă
Personal competent și amabil, produse de calitate!
Andreea Hosu
Andreea Hosu2 ani în urmă
Am achizitionat o cada de la acest magazin, care arata bine deocamdata. Nemultumirea mea este legata de atitudinea angajatilor. In primul rand, au zis ca transportul pana la scara este inclus, si am stabilit ca imi face livrarea in ziua de vineri (am clarificat cu domnul cu care am discutat ca este foarte important sa fie respectata, pentru ca trebuie sa apelez la cativa prieteni care sa urce cada 6 etaje, si ca nu sunt disponibili in orice zi). Cu o zi inainte de ziua specificata, ma suna domnul ca el are cada in duba si ca trebuie sa vina sa o livreze. Dupa mai multe telefoane si nici un rezultat, i-am spus ca sa revina a doua zi, asa cum era stabilit. Domnul refuza sa o faca, pe motiv ca a doua zi pleaca din oras. L-am rugat sa vina dupa 2 zile - Domnul refuza inca o data, pe motivul ca isi duce duba la service. L-am rugat sa revina peste 3 zile (luni) - Domnul insista ca nu are duba nici atunci. I-am spus sa o tina in magazin pana rezolv transportul cu o alta firma - A raspuns "nu pot sa tin cada 3 zile in magazin, ca imi ocupa spatiu". Pana la urma am angajat o alta firma de transport, ne intelegem ca mergem a 3 zi la prima ora, sa ridicam cada cu duba noastra (fara nici un ajutor de la el). Cand ajungem acolo, supriza: nu e nici un angajat la magazin. Dupa 20 minute de asteptare si plata la o firma separata pentru timpul alocat si transportul cazii, a ajuns cada si la mine.
Concluzie: daca nu eram in graba si imi permiteam sa renunt la cada si sa comand de altundeva, nu o mai ridicam de aici deloc.
Adrian gal
Adrian gal2 ani în urmă
Am cumpărat în urma cu 1 an o ușă Roma simplă și se pare ca am numai probleme cu ea: se desprinde folia în diferite zone astfel încât zonele respective sunt sub tensiune; în partea de sus a ușii, la zona de îmbinare a foliei, mdf-ul s-a deformat (au îndrăznit sa ajungă câțiva picuri de apă în acea zona a ușii de exterior); la joncțiunea cu sticla se retrage pur și simplu folia (se pare ca și soarele o deranjează). Aceasta usa de "exterior" are șarmul ei, dar doar în magazin... Menționez ca usa de "exterior" e protejată de o marchiza. Am informat atât magazinul din Cluj (de unde am fost informat ca de fapt nu e o ușă de exterior asa cum se precizează pe site), iar la mesajul trimis prin email la București (inclusiv cu poze) nu m-a deranjat nimeni.

Referitor la răspunsul dumneavoastră:
- pe site-ul dumneavoastră, la secțiunea uși de exterior, aveți secțiunea uși metalice (am accesat site-ul de pe telefon). Ca urmare, usa este una de exterior (conform site-ului).
- mai mult, nu aveți niciunde în descrierea acesteia ca usa metalica trebuie protejată de... ploaie "zdravănă", soare și alte intemperii. Am văzut nenumărate case cu uși metalice de exterior, autentice, pe care curge apa, ploaie "zdravăn", ninge și nu se întâmplă nimic. Nu contest izolația și designul ușilor dumneavoastră, dar informațiile oferite, plus atitudinea conflictuală lasă de dorit.
- tot pe site-ul dumneavoastră, la secțiunea uși metalice, aveți o frumoasa imagine de fundal cu usa Minsk (usa metalica similara ușii Roma) , montana pe un perete.... exterior și este și fără protectie (sa nu-mi ziceți acuma ca peretele nu este unul exterior...). Toate aceste detalii induc cumpărătorul în eroare, asa cum s-a întâmplat și în cazul meu.
-nu am mai menționat în recenzie ca la 1 luna de la montaj, am rămas cu clanța în mână deoarece unele piese au fost "în plus" și nu au trebuit montate. Le-am montat eu ulterior.
- am vrut sa cumpăr de la dumneavoastră și ușile de interior, dar nu vreau sa am surpriza ca usa de la baie sau de la bucătărie nu rezista la aburi....
- reclamația care am făcut-o în urma cu aprox 1 an am făcut-o pe site-ul dumneavoastră la secțiunea contact, unde am completat platforma.
Horatiu Popescu
Horatiu Popescu4 ani în urmă
Oferta variată, personal cu atitudinea pozitivă, bunăvoința și expertiza la îndemână. O experiență plăcută și de recomandat. Am primit sfaturi, ni s-au oferit comparații între gamele de produse. O firmă serioasă și profi!
Mmm Ccc
Mmm Ccc4 ani în urmă
Gama larga de produse, cu preturi care sunt convinsa ca reflecta calitatea, pacat ca angajatii, din experienta mea la magazin,nu sunt intotdeauna dispusi sa-si vanda marfa.
Acum 2 zile dupa masa, doamna care era acolo, nu parea deloc incantata ca eu, un potential client , am nevoie de mai multe detalii despre usile pe care m-am dus pregatita sa le comand.
Nu am reusit sa o conving ca sunt chiar interesata de vreo 4 usi, asa ca ... am plecat spre alt furnizor....
Maria Tirean
Maria Tirean5 ani în urmă
Nu sunt multumita deloc de caliatea usilor! Am luat 3 in total. Sunt foarte slabe, daca le atingi putin din greseala se beleste acea foita fina care inveleste "rumegusul" presat de foarte proasta calitate.Le am de aprox de 7-8 luni, ca si aspect sunt ok dar se aude ft tare zgomotul din sufragerie, ca si cum n- ar exista usa...
Montajul l- am facut tot cu ei, si dupa 2-3 sapt aproximativ, am sunat sa le comunic celor de la montaj ca una dintre usi nu sta deschisa, se tot inchide singura, si mi- a zis ca vin in acea saptamana ca au lucrari in zona. Au trecut 6 luni de atunci si nimic! Da, personalul nu este amabil deloc! Am ramas cu un gust amar si cu o gaura in portofel! Nu a meritat investitia deloc! Preturi exagerate la calitate 0! Nu recomand!
Demean Adrian
Demean Adrian2 ani în urmă
Am cumparat 5 usi, una a venit cu tocul masurat gresit, si dupa ce mi-a venit tocul corect nu au mai vrut sa vina la montaj pentru o singura usa pe motiv ca i-am reprosat super meseriasului ca nu le-a pus corect nici pe primele 4. NU VA RECOMAND ACEST MAGAzIN! Recenziile pozitive sigur sunt de la familie si prieteni!
Locații recomandate