/Cluj/Amenajari interioare

CV Design

CV Design
Amenajari interioare
5
25 recenzii
8 comentarii
+40 751 687 849
cvdesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rudolf Herteg
Rudolf Herteg2 ani în urmă
Am sa incep prin a spune ca eram sceptici cu privire la necesitatea unui designer de interior. Dar am zis sa incercam, sa stabilim o întâlnire, sa vedem cum e. Discutand cu prieteni, am fost oarecum "avertizați" sa avem grija, e scump sa lucrezi cu designeri, vor face experimente, etc. Nu a fost deloc așa, dimpotrivă. Am ieșit muuult mai ieftin, știind fiecare etapa, având o planificare clara, nefiind nevoiți sa tot "încercăm" pe pielea noastră. Am știut clar care e ținta, unde trebuie sa ajungem, cum trebuie sa arate lucrurile la final - inclusiv meșterilor le-a fost mai ușor sa le spunem "vezi poza asta? așa trebuie sa iasă".
De la primul contact cu echipa CV design, am simțit ca lucrurile devin mult mai simple decât anticipam.
Ii recomandam pentru profesionalism, dedicare, implicare, punctualitate. Cristina și Ștefan lucrează din pasiune. Și asta se vede. Sunt foarte atenți la detalii, la ceea ce iti dorești tu ca beneficiar. Sunt foarte maleabili, deschiși și conștienți ca spațiul pe care îl crează va fi spațiul de care se va bucura beneficiarul, prin urmare se adaptează foarte mult nevoilor tale.
Randarile au fost realizate profesionist, fiind consultați la fiecare etapa, tur 3D al încăperilor, toate astea ne-au ajutat sa ne facem o imagine cât se poate de clara asupra viitorului rezultat al Șantierului.
Am fost îndrumați pas cu pas, de la echipa de Meșteri (am primit recomandări și îndrumare în gestionarea Șantierului și a muncitorilor, vizite pe șantier, etc.), la obiectele de mobilier (realizat cote mobilier, desen tehnic, etc), corpuri de iluminat, obiecte sanitare, gresie, faianță, parchet, uși, practic au fost alături de noi de la A la Z.
E o echipa pentru care munca nu se oprește în momentul în care s-a încasat ultima transă de bani din contract. Iar noi am apreciat lucrul asta.
Ii recomandam din tot sufletul! Sunt oameni extraordinari, care văd meseria asta dincolo de o obligație contractuala. Sunt implicați, dedicați, punctuali și foarte profesioniști.
Moldoveanu Andreea
Moldoveanu Andreea2 ani în urmă
Design interior la un raport calitate/pret de nota 10. De la crearea conceptului pana la finalizarea lucrarii, CV Design a oferit suport si implicare totala. Calitate, pret, profesionalism, recomandari excelente, motive pentru care CV Design a fost cea mai buna alegere.
Dan MORUTAN
Dan MORUTAN2 ani în urmă
CV Design reprezinta în primul rand o soluție completa pentru amenajarea locuinței pentru ca oferă servicii complexe de desing interior, pornind de la plan electric și sanitar, concept de design, 3D-uri, randări (discutate, modificate și agreate) și mergând pana la suport și recomandări în alegerea materialelor și a finisajelor. Toate cele de mai sus vin la pachet cu un vibe foarte fain, cu amabilitate și disponibilitate din partea Cristinei și a lui Stefan. E genul de experienta în care simți ca pentru amenajarea locuinței ai pe cineva alături căruia ii pasa și te ajuta de a lungul întregului proiect.
Bogdan Vancea
Bogdan Vancea2 ani în urmă
Cristina și Ștefan ne-au ajutat cu designul și amenajarea casei noastre, iar serviciile oferite de ei ne-au depășit așteptările. Designul este exact cum ni l-am dorit, curat și aerisit, și rezultatul final este pe măsură. Colaborarea cu ei a decurs foarte ușor, este ca și cum cei mai buni prieteni te-ar ajuta să îți amenajezi casa :-) Cu siguranță vom mai apela la serviciile lor pe viitor!
Calin Bont
Calin Bont2 ani în urmă
Designeri minunati, creativi, receptivi la nevoile clientului, aproape de client de la inceputul proiectului pana la final cu sfaturi excelente pentru executia/procurarea fiecarui detaliu din proiect. Recomand cu drag!
Daniel Rosca
Daniel Rosca3 ani în urmă
Răbdare, răbdare și iar răbdare. Cel mai important lucru de reținut atunci când pornești în calătoria de a îți finisa apartamentul.

Echipa CV Design (Cristina și Ștefan) mi-au tot recomandat să am răbdare pentru că propunerea trimisă pe randările 3D se va vedea și în realitate. Chiar așa a și fost. Colaborarea noastră a fost cu urcușuri și coborâșuri, ne-am înteles la unele și mai puțin la altele, dar mințile creative mereu vor intra în conflict iar soluțiile mereu vor fi cele mai bune. Cei doi sunt profesioniști, design-ul a fost unul reușit, ajutorul primit prin recomandările făcute pe partea de finisări a fost bine venit, iar toate materialele recomandate precum parchetul, mobila, lustrele și multe altele au fost excepționale.

Cu multă sudoare, stres, bucurie dar și răbdare, recomand cu drag echipa CV Design pentru proiectele de design interior și sfaturile necesare ce țin de finisare. Poate ne vom încrucișa drumurile din nou pentru proiecte mai îndrăznețe.

Apreciați mereu munca depusă de cei care vă fac viața mai ușoară!
Roxana și Daniel
Razvan Dragomirescu
Razvan Dragomirescu2 ani în urmă
Crsitina si Ionut ne-au ajutat sa ne transformam apartamentul intr-un loc in care te simti cu adevarat acasa. Ne-am dorit un loc in care partea functionala sa se imbine cu partea de estetica iar rezultatul este exact ce doream. Un mare plus este pentru ideile de amenajare pentru camera baietelului :) Iar pe colaboratorii lor ii recomand cu incredere mai departe
Filip Molnar
Filip Molnar2 ani în urmă
Un birou de arhitectura si design profesionist, am colaborat pe mai multe proiecte si de fiecare data m-au surprins cu seriozitatea si promptitudinea lor. In proiectele lor am intalnit multa creativitate, transparenta si onestitate. Recomand!!
Locații recomandate