/Bucuresti/Amenajari interioare

Elegance Decor - Profile decorative de interior

Strada Lânăriei 116, București 040328, România

Elegance Decor - Profile decorative de interior
Amenajari interioare
4.4
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C482+24 București, România
+40 740 431 084
elegance-decor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Toma
Nicolae Toma2 ani în urmă
Produse f frumoase
Eugen Dinca
Eugen Dinca3 ani în urmă
Scafele sunt superbe iar iluminarea cu leduri e de vis dar preturile sunt de parca n-ar fi polimer ci argint suflat cu aur. Am un apartement micut care ar arata superb cu holul si sufrageria iluminate cu leduri de jur imprejur dar m-ar costa cam cat am dat pe renovare :(
Paula Ruse
Paula Ruse3 ani în urmă
Soluții interesante pentru amenajările interioare și exterioare ale clădirilor. Elemente de design foarte frumoase.
Simona C
Simona C4 ani în urmă
Un showroom foarte plăcut, cu o atmosfera relaxanta, in care am descoperit idei frumoase și inedite (nici nu îmi imaginam cate lucruri frumoase se pot face cu profilele decorative).
Personalul e foarte bine pregătit, amabil, foarte prietenos și orientat spre client - am primit sfaturi și sugestii prețioase. Iar umorul și buna dispoziție m-au făcut să mă simt foarte bine și să îmi doresc să revin.
Cred că m-am îndrăgostit de coloane și aplice de tavan (rozete) 😁
Anca Balc
Anca Balc4 ani în urmă
Nu recomand. Am pus comanda de 7 zile, am primit confirmarea ca se va livra a doua zi, dar inca nu am primit plintele. Nu stiu ce colaborare au cu firma de curierat(FanCurier de evitat), dar nu cred ca trebuie eu sa ma ocup sa recuperez comamda. Am comandat cu livrare la domiciliu si chiar daca am insistat si la ei si la curier nu s-a schimbat nimic.
Ana Maria Gagiu
Ana Maria Gagiu5 ani în urmă
Oamenii sunt foarte amabili si saritori. Produsele sunt de calitate, la un pret accesibil.
Florin Dima
Florin Dima2 ani în urmă
Am încercat să comand niște grinzi decorative și am dat la telefon de un domn care mia dat vreo 4 preturi și vreo 3 facturi pro forme, ba cu transport ba fără transport ba cu reducere ba fără reducere 🤣🤣cred ca nici dansul nu le-a înțeles, ba ca vin la sfârșitul luni noiembrie ba la începutul lui decembrie , nimic concret. A venit și decembrie și nimic, m-am lăsat păgubaș. Am găsit în alta parte(firma Kokodeko) și la preț mai bun, dar asta nu contează. Am scris și eu ca nu credeam ca o sa dau de asa ceva, oricum asta e. Sărbători Fericite
Klaus Knox
Klaus Knox2 ani în urmă
Comand profile din duropolimer de foarte mult timp. Sunt foarte multumit atat de calitatea produselor cat si de receptivitatea, profesionalismul si corectitudinea oamenilor de la Elegance Decor. Tineti-o tot asa! Mutumesc.
Locații recomandate