/Bucuresti/Amenajari interioare

IDecorate interior design studio

Strada Mogoș Vornicul nr 1, București 023977, România

IDecorate interior design studio
Amenajari interioare
4.7
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QC+FC București, România
+40 733 978 355
idecorate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Ioana Coteanu
Claudia Ioana Coteanu2 ani în urmă
Lucrez cu Irina de peste 8 ani si este unul dintre cei mai profi colaboratori. Nu doar ca intelege nevoile clientilor ci este si capabila sa le optimizeze bugetele.
Andreea Dumitru
Andreea Dumitru2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Idecorate pentru amenajarea interioara a casei noastre. Asteptarile noastre au fost depasite in ceea priveste conceptul, optimizarea spatiilor, a inteles exact nevoile noastre si le-a transpus intr-un design deosebit. O recomand pe Irina pentru viziunea pe care o are, pentru modul in care am comunicat si pentru profesionalismul desavarsit.
Anca Axente
Anca Axente2 ani în urmă
Colaborarea cu Irina si echipa iDecorate a fost si este extraordinara. Profesionisti, creativi, ancorati in realitate, au stiut mereu sa asculte clientul, sa inteleaga nevoile si pozitionarea! Intreaga experienta customizata pe nevoile si dorintele fiecarui client. Recomand!
Florin Joacabine
Florin Joacabine2 ani în urmă
Colaborarea cu iDecorate a decurs conform celor discutate din stadiul de ofertare. Irina si echipa ei au trimis la timp documentatia tehnica si au incercat sa incadreze in design cea mai mare parte a cerintelor noastre. Ne-a raspuns prompt la e-mailuri si ne-a explicat pe cat posibil deciziile luate atunci cand propunerile ei erau diferite de viziunea noastra. Recomandarile iDecorate cu privire la furnizori ne-au ajutat sa economisim timp si in unele cazuri destul de mult la buget. Per total, a fost o experienta f placuta care ne-a ajutat sa ducem proiectul la final mai repede si mai bine. Multumim!
Dragos Andreca
Dragos Andreca2 ani în urmă
Colaborarea cu Irina a fost una speciala. Aveam constant sentimentul ca reuseste sa imi intuiasca gandurile si sa le transforme in frumos. Mi-a placut foarte tare sentimentul de siguranta pe care mi l-a inspirat echipa iDecorate. Oarecum orice idee aveam nu era gresita, trebuia doar rafinata. In toata experienta aceasta am realizat doua lucruri extrem de importante. Este crucial tipul de energie cu care accesezi un serviciu si un un al doilea este legat de actul de creatie. In urma interactiunii cu iDecorate am realizat ca acesta nu trebuie fortat, nu daca ne dorim sa avem parte de frumos in vietile noastre.

Draga echipa iDecorate - sunteti minunati!!!
Pop Anca
Pop Anca2 ani în urmă
O recomand cu drag pe Irina pentru abilitatile ei de comunicare si profesionalism. Am rezonat foarte mult cu ideile ei si m-a ajutat sa le implementez si pe ale mele totodata astfel incat rezultatul sa fie mult mai frumos decat ma asteptam. Un design practic , util , si totodata care transmite acel sentiment de "'acasa"'.
Laura Dragne
Laura Dragne2 ani în urmă
Am vazut prin reviews alte doua persoane care se pare ca au avut aceeasi experienta ca mine.
Nu ma pot plange de deadlines, dar comunicarea, atentia la ce am dorit si produsul livrat au lasat grav de dorit. Nu am simtit ca mi se ofera consultanta, discutiile au avut loc aproape exclusiv pe email, in emailuri ii puneam si intrebari, dar nu mi se raspundea la ele decat daca ceream eu (!) sa ne auzim la un call. Ceea ce nu mi s-a parut deloc ok.
Am inchiat contractul dupa ce am primit primele 3D-uri, deoarece feedbackul pe care i l-am dat a fost un email lung cu modificari care nu trebuiau sa existe in 3D sau chestii care le-am cerut dar nu existau in 3D, mobila nu era functionala conform cerintelor mele, au fost adaugate elemente pe care le-am comunicat de la inceput ca nu le vreau, aveam un dulap proiectat care nu se putea deschide (cine a facut desenul oare era orb?), etc.
In emailul de feedback am pus si cateva intrebari, iar la email mi s-a raspuns cu "trimit mai departe". Foarte neprofesional!
Ma asteptam sa mi se ofere consultanta, sa mi se raspunda la intrebari, sa mi se sugereze idei de imbunatatire... nu s-a intamplat.
3D-ul arata ok, dar nu era nici cum cerusem. Ar fi fost necesare prea multe modificari pe care eu le considerasem deja discutate.
Am ramas foarte dezamagita de aceasta experienta si nu stiu daca as mai apelea vreo data la un designer interior (poate nu sunt toti la fel, dar nu ma risc sa mai dau niste bani pe timpul si nervii mei).
Silver Decor
Silver Decor2 ani în urmă
Recomandam cu toata increderea iDecorate si in special arh. Irina Radu pentru profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada in proiectul de design interior Emerald Lake View! Totul a descurs perfect, de la concept pana la implementare si asta se poate vedea foarte clar in poze, proiectul a fost respectat in proportie de 98% , lucru foarte rar intalnit in ziua de azi, din experienta va spun ca arhitectul / designerul poate propune lucruri foarte frumoase in proiect dar daca nu se incadreaza in buget sau disponibilitate aceste lucruri mai mult te incurca, pana la urma conteaza doar rezultatul final! Multumim frumos Irina!
Locații recomandate