/Bucuresti/Amenajari interioare

Parchet pe Viata - Showroom Parchet Karelia & Parchet Kahrs

Strada Logofăt Luca Stroici 40, București 020583, România

Parchet pe Viata - Showroom Parchet Karelia & Parchet Kahrs
Amenajari interioare
3.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V6+CG București, România
+40 31 432 9195
parchetpeviata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Interiology Alexandru Bucur
Interiology Alexandru Bucur2 ani în urmă
Amenajare realizata cu parchet Karelia Brush Antique lamela lata tip full plank. Dupa 4 ani parchetul arata in stare foarte buna, la fel ca in prima zi.
Later edit: colaborare incheiata.
Viorel netea
Viorel netea2 ani în urmă
Administratorul Vasilache Gheorghe Laurențiu este un escroc. A primit avans 50% .L-am sunat pentru livrare si tel.nu mai sunt active. La sediul showroom a evacuat tot.Corespondenta trimisă firmei a fost returnată.Are 1 proces la Brăila incheiat amiabil , 3 la Caransebeș 1 Bucuresti din care unul pierdut. Urmează al 6-lea, al meu.
Spinning salau
Spinning salau4 ani în urmă
"Gigi Vasilache" administratorul Parchet pe Viata ,un om extrem de neserios, nu recomand furnizarea de parchet sau prestarea serviicilor de montaj cu acesta firma pentru ca nu sunt punctuali, am comandat aproximativ acum 1 an parchet si am achitat un avans de 18.000lei rugndu l pe domnul Gigi sa am parchetul pus pana in decembrie cel tarziu.
Parchetul se monta pe o pardoseala cu incalzire , ne avand caldura in casa a ramas sa l montam dupa sarbatori ,am stabilit exact ca o sa vina in prima saptamana din februarie, ei bine din februarie pana in data de 19 martie m a tot amanat cu diferite minciuni.
In data de 10 martie am stabilit sa facem un contract ca pana in data de 19 martie sa am parchetul montat iar clauzele au fost ca daca pana la data de 19 martie nu am parchetul montat imi returneaza suma achitata de mine plus o penalizare de 15% fara tva confort contractului incheiat intre noi. Tin sa mentionez ca bani mi s au restituit mai putin 200 lei!
Domnul gigi mi a trimis contract insa nici contractul nu l a respectat in totalitate nemontandu mi parchetul.
Daca pe viitor o sa coloborati cu acesta semnati un contract de prestare servicii cu clauze pentru ca acesta nu o sa l respecta ne avand clauzele dorite de dumneavoatra!
Cristina Paun
Cristina Paun5 ani în urmă
Daca esti in cautare de parchet din lemn veritabil , atunci trebuie sa faci o vizita la Parchet pe viata. Mostre variate pentru toate gusturile, fie ca iti place stilul nordic sau doresti o abordare rustica. In plus, echipa de designeri si arhitecti de interior pe care o vei intalni in showroom iti vor oferi sfaturi pretioase pentru amenajare.
Ilyes Hajnalka
Ilyes Hajnalka6 ani în urmă
Impărtășim aceeași pasiune pentru parchetul din lemn 100%. Colaborare excelentă pe toată desfăsurarea proiectelor (consultanță și montaj) !
Arh. int. Hajni ILYES.
Roxana Revin
Roxana Revin6 ani în urmă
O colaborare încheiată cu bine cu echipa de la Parchet pe Viață.Clientul a optat pentru un parchet de la Karelia - Premium Mercury White Oiled - 44 Euro
Gratian Orasanu
Gratian Orasanu2 ani în urmă
Un nenorocit acest om Gigi Vasilache. Am platit întreaga sumă pentru parchet in 2019 octombrie, 3000€. După amanari până în februarie mi-am cerut banii înapoi și nici până în momentul asta nu am reușit să ii recuperez pe toți. Exista o plângere penală la adresa lui pe rol. Sper cu politia sa recuperez tot. Nu apelați la firma asta este o țeapă! Nu înțeleg cu Kahrs Romania lucrează și legiferează o astfel de companie.
Sternberg Ligia
Sternberg Ligia2 ani în urmă
E un tepar. I-am dat avans pentru parchet acum 5 luni si nu imi mai raspunde la telefon. Stau cu sapa goala in casa din cauza ordinarului asta.
Locații recomandate